ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΓΑΛΑΤΑ

KASIMPAŞA-GALATASARAY

Επειδη το γηπεδο της Κασιμπασα βρισκεται σχεδον στο κεντρο της Πολης, οποτε παιζει εντος εδρας και βρισκω την ευκαιρια και πηγαινω να παρακολουθησω τα ματς της… Η ομαδα δεν ειχε νικη μεχρι να αναλαβει ο νυν προπονητης  ο Κεμαλ Οζτε και μαλιστα ειχε δεχθει 11 γκολ στα 4 ματς… Στη συνεχεια ομως πηρε 3 νικες 2 ισοπαλιες και 3 ηττες… Στα τελευταια 3 ματς δεν εχει νικη

Σημερα θα ειμαι στο ματς αλλα δεν περιμενω να προβληματισει η Κασιμπασα την Γαλατασαραι… Οι αμυντικοι της Κασιμπασα κανουν παρα πολλα λαθη… Ο πρωην επιθετικος της ο Ερεν Ντερντιγοκ παιζει τωρα στην Γαλατασαραι και ξερει πολυ καλα τις αδυναμιες της Κασιμπασα..

Μετα τις χθεσινες ισοπαλιες της Μπασακσεχιρ και του ντερμπι, η Γαλατα βρηκε μεγαλη ευκαιρια για να πλησιασει παλι στην κορυφη επισης για να περασει παλι την Φενερ… Η ομαδα μετα απο τις δυο συνεχομενες ηττες επι Μπασακσεχιρ και Φενερ, νικησε την Μπουρσασπορ παιζοντας καλη μπαλα… Η Περιοχη Γαλατασαραι με την περιοχη της Κασιμπασα ειναι σχεδον γειτονικες και αναμενεται ενα σκληρο ματς… Ο Σναιντερ σκοραρε για πρωτη φορα την προηγουμενη αγωνιστικη… Αναμενω να σκοραρει και σημερα διοτι θα βρει πολλες ευκαιριες για να κανει τα γνωστα του μακρινα σουτ.

Το διπλο ειναι αρκετα πιθανο και πιστευω οτι ειναι το στηριγμα της ημερας…

Για τα αλλα ματς θα σας πω πολυ περιληπτικα την γνωμη μου

KAYSERİSPOR-TRABOZNSPOR 2

Αν δεν κερδισει σημερα η Τραμπζονσπορ δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ο Ερσουν Γιαναλ στον παγκο της ομαδας… Η ομαδα εχασε και στο κυπελλο απο ομαδα Β κατηγοριας… Την προηγουμενη αγωνιστικη δεν μπορεσε να νικησει την Γκεντσλερ σε ενα ματς που επαιζε με 10 παικτες απ το 28!! Εχασε τα αχαστα επισης και πριν 2 βδομαδες απεναντι στην Ανταλιασπορ στο ματς που εχασε 0-1 εντος εδρας!!! Η μοναδικη εκτος εδρας νικη της ομαδας ειναι απεναντι στην Γαλατασαραι!!! Η Τραμπζονσπορ δεν ειναι μια ομαδα που ειναι αξιοπιστη αλλα οταν βλεπω σε  αποδοσεις οπως το 3.20 το διπλο δεν μπορω να μην το αγορασω!! Η Καισερισπορ εχει 3 ηττες και μια ισοπαλια στα τελευταταια 4 ματς και δεν ειναι καποια σπουδαια ομαδα… Περιμενω αντιδραση απ την Τραμζονζπορ.

ALANYASPOR-KONYASPOR 2

Σημερα επισης βλεπω και πιθανη επικρατηση της Κονιασπορ εκτος εδρας… Η ομαδα πλεον εχει στρεψει το ενδιαφερον της στο πρωταθλημα… Ειναι πολυ πιο εμπειρη ομαδα απ την Αλανιασπορ… Κλασσικα θα κλειδωσει το ματς και πολυ πιθανον σε μια απ τις λιγες ευκαιριες που θα κανει ή σε καποια στημενη φαση θα βρει το γκολ και θα παρει τους 3 βαθμους της νικης…

Επισης στο Αdanaspor-Gençlerbirliği παιζει το διπλο αλλα θα προτιμησω το οβερακι επειδη αναμενω να σκοραρει σημερα και η Αντανασπορ..

Εγω με σειρα προτεταιοτητας σημερα σας προτεινω αυτα τα 3 διπλα..

Σωκράτης Κυρόπουλος από Κωνσταντινούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ