Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

Καλημέρα. Όπως σας έγραψα και την προηγούμενη βδομάδα, υπάρχει έντονο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μεγάλες αλλά όλες οι ομάδες στο Τουρκικό Πρωτάθλημα.. Πέρυσι τέτοια εποχή 1 ευρώ ήταν 4.40 Τουρκικές λίρες ενώ τώρα 1 ευρώ κοστίζει 7.10 Τουρκικές Λίρες.

Αυτή η υποτίμηση του νομίσματος άφησε σε πολύ δύσκολη θέση τις ομάδες οι οποίες είχαν κάνει μεγάλα συμβόλαια με τους παίκτες τους..Πχ η Μπεσίκτας επειδή δεν θα μπορούσε να πληρώσει τον μισθό του Negredo ο οποίος έπαιρνε 4.3 εκ.ευρω αναγκάστηκε να τον πουλήσει επίσης πούλησε 6 βασικούς παίκτες από πέρυσι για να καταφέρει να πληρώνει τους μισθούς των παικτών που έμειναν…
Τα ίδια προβλήματα έχει και η Γαλατάσαραϊ η οποία πούλησε τον σούπερ επιθετικό της τον Gomis και τώρα έχει ξεμείνει από επιθετικούς!!

Η Φενερ η οποία έχει τα χάλια της  σκόρπισε σχεδόν όλη την ομάδα και έχει ένα από τα πιο μέτρια ρόστερ του πρωταθλήματος.. Αν δεν είχε την φανέλα και το όνομα η ομάδα με το ζόρι θα μπορούσε να μπει μέσα στην πρώτη εξάδα!

Αυτά είναι τα οικονομία νεα..Πάμε να δούμε τώρα και τι βλέπουμε αυτή την αγωνιστική.
Η Ερζουρουμσπορ άλλαξε προπονητή και πήρε τον έμπειρο Μεχμέτ Οζντιλεκ.. Έχω δει 3 ματς της Ερζουρουμσπορ στα οποία έπαιξε πολύ καλή μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα… Ειδικά πριν από 2 εβδομάδες έπαιξε μονότερμα απέναντι στην Ανκαραγκουζου η οποία έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο αλλά έχασε με τον γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις… Επίσης την προηγούμενη βδομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη Γαλατάσαραϊ αλλά έχασε 1-0!
Λοιπόν πιστεύω ότι απέναντι στην Αλανιασπορ ήρθε η ώρα να κερδίσει..Αν δεν κερδίσει και σε αυτό το ματς θα την κοντράρουμε μέσα έξω μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Άλλος ένας άσσος που βλέπω είναι ο άσσος της Καισερισπορ! Η Ριζεσπορ προέρχεται από σπουδαία νίκη 3-0 απέναντι στη Φενερ εντός έδρας αλλά ποτέ δεν έχω ξαναδεί σταθερή απόδοση μιας μικρής ομάδας μετά από μια νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα… Η Καισερισπορ έχει έμπειρους και καλούς παίκτες παίζει καλά εντός και πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στην νίκη..

Η Ακχισαρ θα είναι πολύ κουρασμένη μετά απ την ήττα απέναντι στην Στάνταρ Λιέγης.. Η ομάδα δεν είναι συνηθισμένη στους ρυθμούς Ευρώπης και πρωταθλήματος.. Η Τραμπζονσπορ  είναι πολύ ανεβασμένη και λογικά θα πάρει τη νίκη

Η Γαλατάσαραϊ έχει φοβία όταν παίζει εκτός έδρας..Αν το διπλό πλήρωνε 1.80 θα σας έλεγε ότι άξιζε αλλά σε αυτές τις αποδόσεις ή παίζεις γκολ γκολ ή δεν το ακουμπάς καθόλου.

Όσο για την Φενερ τα ειπα και την προηγούμενη βδομάδα.. Ας πάει να χαθεί.. Με απογοήτευσε αφάνταστα.. Όχι ότι θα πάρει πρωτάθλημα αλλά αν χάσει και σε αυτό το ματς πράγματι πολύ δύσκολα θα μπει ακόμα και μέσα στην πρώτη πεντάδα!  Οι παίκτες δεν πολυνοιάζονται! Παίζει μπάλα μόνο ο επιθετικός Ισλάμ Σλιμανι και ο αμυντικός Σκρτελ.. Λογικά η Μπασακσεχιρ πρέπει να κερδίσει άνετα αλλά μέχρι που θα πάει αυτή η κατρακύλα! Η Φενερ έχει γίνει η φετινή Μονακό της Τουρκίας.. Καλύτερο σημείο πάλι το γκολ γκολ και τίποτα περισσότερο.
Όσοι θέλετε μπορείτε να μου ρωτήσετε περισσότερα στο twitter @sokrates1903.
Θα τα πούμε και στο live.

Καλή τύχη σε όλους

Σωκράτης Κυρόπουλος από Κωνσταντινούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ