ΒΕΤΣΣΟΝ: Παρουσίαση από την ομάδα του bookenemy.gr!

Η Betsson λειτουργεί στη χώρα μας από τον Ιούλιο του 2021. Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές υπηρεσίες παγκοσμίως, κάτι που οφείλεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Το όνομά της αποτελεί συνώνυμο της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας. Σημειώνεται πως η σουηδική εταιρεία λειτουργεί σε 20+ χώρες, πληροφορία που αποδεικνύει πως διαθέτει την τεχνογνωσία, το «Know How» για να ικανοποιεί τους πελάτες της.

Στην εξαιρετικά σύγχρονη πλατφόρμα της, ο χρήστης θα συναντήσει πληθώρα αγορών για 24+ αθλήματα. Ναι μεν οι περισσότερες επιλογές υφίστανται στο ποδόσφαιρο, αλλά για στοιχηματισμό προσφέρονται και γεγονότα μπάσκετ, τένις -φυσικά- μέχρι φόρμουλα και… βελάκια (διαθέσιμα υπάρχουν και e-sports, στο πνεύμα των καιρών). Κύριο χαρακτηριστικό  της Βετσον μάλιστα, είναι οι ανταγωνιστικότατες αποδόσεις. Διατίθενται και ενισχυμένα παρολί, κάθε ημέρα (τριάδες συγκεκριμένα), ενώ παράλληλα, προσφέρονται και ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν αγορές μακροχρόνιων στοιχημάτων.

Η απόκριση στο live betting είναι ταχύτατη, κάτι που επηρεάζει στο βέλτιστο το Βετσον Cash out*. Προσφέρονται αρκετές επιλογές σε live γεγονότα, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του χρήστη. Παράλληλα, του δίνεται η δυνατότητα να παίξει και από το κινητό του, μέσα από το υπερ-πλήρες betsson app ή από τη mobile έκδοση. Σε αμφότερα, η πλοήγηση είναι ιδιαίτερα φιλική και στέκονται επάξια δίπλα στη desktop έκδοση.

Όλα τα παραπάνω, συνοδεύονται από ένα ελκυστικότατο πακέτο προσφορών*, μέσω του οποίου η Betsson αποδεικνύει έμπρακτα τη γενναιοδωρία της. Γενικότερα, οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης στοιχηματικής έχουν επιδείξει ιδιαίτερη μέριμνα για τους Έλληνες παίκτες. Εν τω μεταξύ, υπάρχει 24ωρο ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μέσω live chat & e-mail (προσεχώς και μέσω τηλεφώνου).

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΒΕΤΣΣΟΝ Αγορές

Το πλήθος των αγορών για το κάθε γεγονός, ειδικά στο ποδόσφαιρο, είναι άκρως ικανοποιητικό. Ο χρήστης θα συναντήσει έως και 200 αγορές για τον κάθε αγώνα των σημαντικότερων διοργανώσεων. Ασιατικά χάντικαπ,  ειδικά παικτών, κόρνερ, κάρτες, χρόνος επόμενου γκολ, ειδικά αγώνων και άλλα τόσα ακόμα, συνθέτουν το φόντο των επιλογών. Στις λεγόμενες διοργανώσεις δεύτερης ταχύτητας, οι επιλογές περιορίζονται στις 50-100. «Τίμιο» νούμερο σχετικά με τον ανταγωνισμό.

Στο μπάσκετ, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο NBA και στην Euroleague, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στα ειδικά παικτών, μια αρκετά διαδεδομένη κατηγορία στοιχημάτων. Θετικά επιδρά το γεγονός πως καλύπτονται στοιχηματικά αρκετές λίγκες.

Ότι ισχύει για το μπάσκετ, ισχύει και για το τένις. Ικανοποιητικός αριθμός γεγονότων, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στις αγορές σετ, κτλπ.

ΒΕΤΣΟΝ Live Betting

Το live betting είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο σημερινό στοίχημα. Πολλοί παίκτες μάλιστα, αποφεύγουν το στοίχημα πριν τους αγώνες, ποντάροντας αποκλειστικά στα ζωντανά γεγονότα. Η ποικιλία στις αγορές στο λάιβ, όπως και στο pre-match betting, ικανοποιεί σίγουρα το μέσο παίκτη. Δεν λείπει καμία απολύτως βασική αγορά, σε κανένα απολύτως άθλημα. Όπως διαβάσατε και παραπάνω, η απόκριση είναι τάχιστη, κάτι που στο live παίζει τεράστιο ρόλο. Η τοποθέτηση δελτίου ολοκληρώνεται άμεσα, το ίδιο και το πιθανό cash out*. Γενικότερα, η ταχύτητα της πλατφόρμας (στην desktop, στην mobile και στη mobile betsson app έκδοση) είναι το στοιχείο χάριν στο οποίο το Βετσον live betting ξεχωρίζει.

ΒΕΤΣΣΟΝ Προσφορές*

Ένας από τομείς που η Betsson ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι οι προσφορές*. Εκτός από τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις, στη Betsson ο χρήστης θα συναντήσει διαγωνισμούς, ανταμοιβές*, ασφάλεια* στο παρολί, ενώ επιφυλάσσονται και διαφόρων ειδών εκπλήξεις*. Ωστόσο, το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, δεν επιτρέπει περισσότερες πληροφορίες για της Βετσον προσφορές*. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή και να γίνετε μέλος της ιστοσελίδα της.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΒΕΤΣΣΟΝ Mobile

Η ποιότητα από την οποία διακατέχεται η Betsson αποτυπώνεται και στο στοίχημα από κινητό. Διαθέτοντας τη δική της εφαρμογή (αρχικά σε περιβάλλον Android, πλέον και σε iOS), προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία στους παίκτες της, όπως επίσης και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Το ίδιο ισχύει για τη mobile έκδοση, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την παραδοσιακή desktop version.

ΒΕΤΣΟΝ Υπηρεσίες

Η Βετσον, αν και άργησε, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, να εισέλθει στην ελληνική αγορά, κατάφερε, σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, να σταθεί επάξια στο πόντιουμ των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών της χώρας μας. Αυτό συνέβη διότι προσφέρει ένα αρκετά ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες αναβαθμίζουν τη στοιχηματική εμπειρία. Το βετσον Cash out* εντυπωσιάζει, καθώς είναι γρήγορο και δεν «κλειδώνει» συνεχώς.

Μάλιστα, οι αγορές έχουν συγκεκριμένη ένδειξη, η οποία ενημερώνει αν, την ώρα του live, θα προσφέρουν cash out*. Live streaming* διατίθεται σε αρκετές λίγκες, ενώ αναμένεται να προστεθούν ακόμα περισσότερες. Υφίσταται παράλληλα live chat, για την άμεση εξυπηρέτηση και την επίλυση πιθανών προβλημάτων των χρηστών. Τέλος, μια ακόμα αξιοσημείωτη υπηρεσία της Βετσον είναι το bet builder*, που επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάζει αγορές από το ίδιο παιχνίδι, σε ένα δελτίο, τόσο prematch, όσο και στο live betting.

ΒΕΤΣΣΟΝ Συναλλαγές

Ο υψηλός βαθμός αξιοπιστίας που διέπει τη Βετσον, αποτυπώνεται και στις συναλλαγές των μελών της. Δεν υφίσταται καμία απολύτως πιθανότητα απάτης, καθώς ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι κρυπτογράφησης για τα προσωπικά δεδομένα, με στόχο την αποφυγή πιθανών εγκληματικών ενεργειών.

Προσφέρεται πλειάδα τρόπων συναλλαγών, ώστε ο εκάστοτε χρήστης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μέσο με το οποίο αισθάνεται άνετα. Δείτε αναλυτικά τις μεθόδους συναλλαγών στην Betsson:

  • Τραπεζική Κάρτα (Visa – MasterCard)
  • Άμεση τραπεζική Μεταφορά
  • Paysafe Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Paypal
  • Viva Wallet

Οι καταθέσεις εκτελούνται άμεσα. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των αναλήψεων εξαρτάται από το εκάστοτε μέσο. Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, η εκάστοτε ανάληψη ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες (το ίδιο και για τις κάρτες Visa – αν υποστηρίζουν τη μέθοδο Visa Direct). Η τραπεζική μεταφορά είναι συνήθως ο πιο αργός τρόπος ανάληψης, αφού απαιτεί ενέργειες και εκ μέρους της τράπεζας. Η ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς, ολοκληρώνεται σε 1-3 μέρες.

ΒΕΤΣΣΟΝ Επικοινωνία

Η Betsson βρίσκεται 100% δίπλα στον παίκτη, κάτι που ως παίκτες, μπορούμε να επιβεβαιώνουμε και εμείς. Όπως διαβάσατε και παραπάνω, προσφέρεται 24ωρο live chat, ενώ ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης και μέσω e-mail (αναμένεται προσεχώς και η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου). Γενικότερα, θα αντιληφθείτε και μόνοι σας πως είναι συνεχώς δίπλα στον παίκτη με όλους τους τρόπους.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις από την ομάδα του Bookenemy:

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) αφορά όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας ρωτάτε πιο συχνά. Για να σας διευκολύνουμε τις απαντάμε από... μόνοι μας. Αν ωστόσο έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εγγραφή στη βετσον είναι μια απλούστατη διαδικασία που ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο. Πατώντας σε ένα από τα αντίστοιχα διαφημιστικά της ιστοσελίδας μας, μεταφέρεστε στον ιστότοπό της. Κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία (των οποίων η ασφάλεια είναι εγγυημένη), τοποθετείτε απαραίτητα τα όρια πονταρίσματος, καταθέσεων και απωλειών,, και, αυτό ήταν, είστε έτοιμος να παίξετε.

Η βετσον ανάληψη ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα. Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-24 ώρες, στις κάρτες Visa  που υποστηρίζουν τη μέθοδο VisaDirect, μερικές φορές απαιτεί και λιγότερο χρόνο. Όταν απαιτούνται τραπεζικές ενέργειες, η ανάληψη ολοκληρώνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ το μάξιμουμ διάστημα, τοποθετείται στις πέντε εργάσιμες.

Αφού έχετε κάνει εγγραφή, οφείλετε, σε διάστημα ενός μήνα, να πραγματοποιήσετε την ταυτοποίηση (για λόγους ασφαλείας, σε διαφορετική περίπτωση, ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί). Χρειάζεστε μόλις δύο έγγραφα, ένα για την ταυτοπροσωπία (ταυτότητα, διαβατήριο) κι ένα αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας. Σημειώστε πως για να προχωρήσετε σε ανάληψη, οφείλετε να έχετε ταυτοποιήσει και το λογαριασμό όποιου μέσου επιλέξετε (π.χ. Ταυτοποίηση Iban)

Η βετσον διαθέτει μία από τις καλύτερες mobile εφαρμογές για στοίχημα που κυκλοφορούν την παρούσα στιγμή στην αγορά. Μέσω του βετσσον app, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Παράλληλα, εννοείται πως ο χρήστης μπορεί να παίξει από το κινητό και χωρίς την εφαρμογή, μέσω της mobile έκδοσης της ιστοσελίδας της

gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ