Φόνμπετ: Παρουσίαση από την ομάδα του bookenemy.gr!

Η Fonbet ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές των παικτών σε Ανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Από το 2022 προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα, ενώ συνεχώς μεγαλώνει η παρουσία της στις ευρωπαϊκές χώρες.

Στα 20 (και πλέον) χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του στοιχήματος, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και δικαιολογημένα, μεγάλη μερίδα τον παικτών την κατατάσει στις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές. Με την πρώτη ματιά θα καταλάβετε πως το βάρος πέφτει στην ευκολία του παίκτη. Η ιστοσελίδα της είναι εξαιρετικά «ελαφριά» με ξεκούραστο για το μάτι layout και όμορφα εικαστικά που κάνουν το παιχνίδι ευκολότερο.

Θετικά σχόλια έχει αποσπάσει και το εξαιρετικα γρήγορο live betting της Φόνμπετ, ενώ εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχει ποικιλία αθλημάτων που καλύπτει υψηλές απαιτήσεις και οι αγορές σε ειδικά στοιχήματα στα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας είναι εντυπωσιακές. Να σημειωθεί πως παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας στα μέλη της όχι μόνο μέσω email αλλά και μέσω Live Chat.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΝΜΠΕΤ Αγορές

H Fonbet διαθέτει τα πάντα για τον παίκτη, και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από το πλήθος των αθλημάτων που περιέχει. Ο «Βασιλιάς των Σπορ», το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, όπως και το μπάσκετ γύρω από τα οποία υπάρχουν πλήθος από αγορές και μία τεράστια γκάμα από ειδικά στοιχήματα. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο ποδόσφαιρο, με πλήθος αγορών που αφορούν όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα για τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της ημέρας. Όλες οι βασικές αγορές καθώς και πιο «ψαγμένες» που αφορούν την εξέλιξη του παιχνιδιού ή διάφορα γεγονότα του ματς, προσφέρονται προς στοιχηματισμό στα περισσότερα από τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Μάλιστα, η πλειονότητά των αγορών δύναται να συνδυαστεί σε Bet Builder* στοιχήματα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν πολλαπλές αγορές από ένα ή περισσότερα ματς!

Επειδή όμως το στοίχημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, στη Fonbet θα βρείτε ένα εξαιρετικά πλούσιο κουπόνι που αφορά και τα υπόλοιπα αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ, το τένις και το βόλεϊ.  

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΝΜΠΕΤ Live Betting

Ίσως πιο εύκολο από τη δημιουργία ενός παρολί στη Fonbet να είναι ο στοιχηματισμός στο Live betting! Η εξαιρετικά απλή σελίδα της εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και μια μετάβαση μεταξύ των διαθέσιμων αγορών, η οποία δε χαρακτηρίζεται από κανενός είδους δυσκολία. Με την είσοδό σου στην κατηγορία «Live Στοίχημα», μπορείς να βρεις όλα τα γεγονότα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη την ώρα.

Η ταξινόμηση είναι η συνήθης, δηλαδή το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ βρίσκονται σε πρώτο… πλάνο. Πιο συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, τα κορυφαία γεγονότα εκείνης που «τρέχουν» εκείνη τη στιγμή, πλαισιωμένα από τις βασικές αγορές (Τελικό αποτέλεσμα, Under/Over) και κάποιοες «γρήγορες» αγορές (fast markets) που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα του παιχνιδιού (κόρνερ, κάρτες).

Η διαθεσιμότητα αλλά και η ταχύτητα μπορεί κάποιος να ποντάρει είναι άμεση. Στα άκρως σημαντικά και θετικά στοιχεία συγκαταλέγεται η παρουσία στα δεξιά της οθόνης των στατιστικών, τα οποία θα φανούν πολύ χρήσιμα στο live betting αφού θα δώσουν μία καθαρότερη εικόνα του ματς που σας ενδιαφέρει. Αυτό που ξεχωρίζει είναι και η διαθεσιμότητα των επιλογών που υπάρχουν στο live όπως και στον pre live στοιχηματισμό.

ΦΟΝΜΠΕΤ Προσφορές*

Μια στοιχηματική του επιπέδου της Fonbet δε θα γινόταν να μην συνδυάσει το άκρως ικανοποιητικό προϊόν της με μια πληθώρα διαθέσιμων προσφορών* για τους πελάτες της. Ωστόσο εμείς ως bookenemy δε μπορούμε να αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι στοιχηματικές εταιρίες απαγορεύεται να διαφημίζουν και να προβάλλουν προωθητικές ενέργειες που αφορούν χρηματικά ποσά ή προσφορές*. Προκειμένου εσύ να αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση σε αυτές και να ενημερωθείς για κάθε μια από αυτές, αρκεί να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στην στοιχηματική εταιρία που επιθυμείς.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΝΜΠΕΤ Mobile

Άκρως σύγχρονο και εύκολο στην πλοήγηση του το mobile app της Fonbet, καθώς όλα όσα συναντάς από desktop παίζουν δυνατά και στην εφαρμογή από κινητό. Το χαρακτηριστικό που μας κέρδισε με το… καλημέρα είναι η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης (μέσω 4ψηφιου κωδικού PIN ή δακτυλικού αποτυπώματος). Αυτή η «ευκολία» είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά όταν θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο live. Εκεί όπου «ο χρόνος είναι χρήμα» και εμείς επιθυμούμε να μην χρονοτριβούμε κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε log-in στον λογαριασμό μας.

Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες, αλλά και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην παραδοσιακή desktop έκδοση (όπως για παράδειγμα το Cash Out*), συναντώνται και στο Φόνμπετ mobile.

ΦΟΝΜΠΕΤ Υπηρεσίες

Πάντα εξαιρετική σε όσα προσφέρει η ρωσική στοιχηματική, το πάει λίγο… παραπέρα, παρέχοντας τη δυνατότητα για live αποδόσεις (με δυνατότητα προσθήκης στο δελτίο σου) κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, έχεις την ευκαιρία για πρόωρο κλείσιμο του στοιχήματος σου. Μπορείς να κλείσεις πλέον το δελτίο σου που βρίσκεται σε εξέλιξη με το Φόνμπετ Cash Out, το οποίο είναι πραγματικά «άμεσο». Τα χρήματα από το κλείσιμο πιστώνονται άμεσο στον λογαριασμό σου και είναι διαθέσιμα για το επόμενο ποντάρισμα!

Και αν είσαι λάτρης των μακροχρόνιων στοιχημάτων, στη Φόνμπετ έχουν… μεριμνήσει προκειμένου να σου προσφέρουν όλα τα ενδιαφέροντα μακροχρόνια bets σε ένα «σημείο», εκεί όπου προσφέρονται συγκεντρωμένα (όλες οι λίγκες, όλων των αθλημάτων).

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΝΜΠΕΤ Συναλλαγές

Η Φόνμπετ, πάντα δίπλα στον παίκτη, έχει στην γκάμα της διαθέσιμες σχεδόν όλες τις δημοφιλείς σχετικές επιλογές, για να κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία του online betting. Μπορείς να κάνεις κατάθεση μέσω πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όλα τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια (όπως είναι η Skrill και το Neteller), το Viva Wallet και η Paysafecard. 

Εσχάτως έχει προστεθεί και η δυνατότητα κατάθεσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς, για την οποία ο παίκτης μπορεί να καταθέσει (χωρίς περιορισμό) το ποσό της αρεσκείας, εφόσον συνδεθεί στο ebanking της τράπεζας του.

Όσον αφορά τις αναλήψεις, μπορείς να προβείς σε ανάληψη μέσω κάρτας, Neteller, Skrill, Τραπεζικής Μεταφοράς και Viva Wallet.

ΦΟΝΜΠΕΤ Επικοινωνία

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της Φόνμπετ πολύ εύκολα και άμεσα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και (φυσικά) live chat. Το αρμόδιο τμήμα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αξίζει να τονιστεί παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω προσωπικού μηνύματος στον παικτικό σου λογαριασμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (24/7).

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Fonbet είναι διαθέσιμο από τις 09:00 έως τις 03:00, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του μέσω των παρακάτω τρόπων:

  • Live Chat (στα ελληνικά)
  • Τηλεφώνου (800 84 81 341)
  • Email ([email protected])

Πως θα κάνω ταυτοποίηση;

Η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στην Fonbet δεν διαφέρει σε τίποτα από την κλασική διαδικασία που ακολουθείται σε όλες τις στοιχηματικές. Θα σας ζητηθεί να αποστείλτε τα απαραίτητα έγγραφα, που επιτρέπουν στο μπουκ να διασφαλίσει την ασφάλεια σας. Αυτά είναι:

  • Έγχρωμη φωτοτυπία δύο όψεων της ταυτότητας, ή του διαβατηρίου σας
  • Έγχρωμο αντίγραφο κάποιου πρόσφατου (εντός του τελευταίου εξαμήνου) λογαριασμού ΔΕΚΟ, ή λογαριασμού τραπέζης.

Fonbet Cash out*

Η χρησιμότητα του cash out* για τους παίκτες είναι περιττό να αναφερθεί. Στην ουσία παίρνεις τον έλεγχο των πονταρισμάτων σου με τη συγκεκριμένη «ευκολία» που σου προσφέρει ο μπουκ. Ασφαλώς και η Fonbet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να «κλείσουν» νωρίτερα τα bets τους για να εξασφαλίσουν ένα κέρδος, ή να σώσουν ένα μέρος των χαμένων.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα περισσότερα -αν όχι σε όλα- τα παιχνίδια της ημέρας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κρίνεται αν σας συμφέρει να «κασάρετε» και να πατήσετε την σχετική ένδειξη στο δελτίο σας που εμφανίζεται δεξιά στην ιστοσελίδα της.

Fonbet Live

Όσον αφορά το κομμάτι του live στοιχήματος, μπορεί οι επιλογές να είναι λιγότερες, ωστόσο οι διαθέσιμες αρκούν και περισσεύουν για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Πέραν των κλασικών αγορών σε σημεία και γκολ, υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ειδικών στοιχημάτων.

Το κομμάτι ωστόσο που το Fonbet live κάνει τη διαφορά, είναι τα εναλλακτικά ασιατικά χάντικαπ που προσφέρονται. Είναι κάτι που δεν συναντάμε αρκετά συχνά στις στοιχηματικές που λειτουργούν στη χώρα μας και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς μεγαλώνουν το περιθώριο κέρδους.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις από την ομάδα του Bookenemy.gr

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) αφορά όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας ρωτάτε πιο συχνά. Για να σας διευκολύνουμε τις απαντάμε από... μόνοι μας. Αν ωστόσο έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η διαδικασία της εγγραφής στη Fonbet είναι εύκολη υπόθεση. Πολύ απλά, πατάς σε κάποια από τα διαφημιστικά μπάνερ που θα βρεις στο σάιτ μας και μεταφέρεσαι στη ιστοσελίδα της. Μετά απλά πατάς το κουμπί που γράφει "εγγραφή" στη Fonbet και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Μην ξεχάσεις ότι πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή σου

Για να κάνετε ταυτοποίηση  στη Fonbet,, είναι απαραίτητο να προβείτε στην αποστολή των αναγκαίων εγγράφων. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

  • Έγχρωμο φωτοαντίγραφο δύο όψεων ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Έγχρωμο φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ (π.χ. ύδρευσης, ρεύματος, σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας) ή μηνιαίου λογαριασμού τραπέζης που έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων έξι μηνών.

Πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στη Fonbet. Μετά πατάς στο εικονίδιο που γράφει "τράπεζα". Στη συνέχεια κάνεις κλικ στο κουμπί που γράφει "ανάληψη", συμπληρώνεις τα στοιχεία της τράπεζάς σου και πατάς το πράσινο κουμπί που γράφει "ανάληψη" και η Fonbet θα μεταφέρει τα χρήματά σου στην τράπεζά σου.Αντίστοιχα, αν επιλέξεις έναν τρόπο διαφορετικό (Skrill), ακολουθείς ίδια βήματα και αναμένεις τα χρήματα σου. 

Μάλιστα και πρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο και γρήγορο mobile app, στο οποίο θα βρείτε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την Φόνμπετ ξεχωριστή. 

gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ