ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…

Καλημέρα απ την βροχερή Κωνσταντινούπολη.

Πρώτα απ όλα πολλά περαστικά σε όλους τους σεισμόπληκτους της Ελλάδας…

Παιδιά το ξέρω ότι έλειψα αρκετό καιρό αλλά με αυτά που συμβαίνουν σε αυτό το 2020 δεν μου έχει μείνει ούτε κέφι ούτε διάθεση σχεδόν για τίποτα..Κάθε 2 βδομάδες είχα και μια ρουτίνα να πάω να δω την ομάδα μου την Μπεσίκτας στο γήπεδο αλλά τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω.

Λοιπόν πρώτα απ όλα στοιχηματικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παράγοντας της έδρας έχει χάσει σχεδόν το 70% της σημασίας  απ’ την στιγμή που δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι. Πάντως απ αυτή την βδομάδα θα επιτρέπεται να μπαίνουν max 500-1000 άτομα σε κάθε ματς αλλά θα δούμε αν θα έχει κάποιος διάθεση να πάει να δει την ομάδα του.

Φέτος η Φενέρμπαχτσε πράγματι έχει φτιάξει μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα με τουλάχιστον 2 εναλλακτικές ενδεκάδες οι οποίες αν έπαιζαν σαν 2 ξεχωριστές ομάδες σίγουρα και οι δυο θα ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα.. Επομένως κατά την γνώμη μου φέτος είναι το νούμερο 1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου..Αν δεν το πάρει και φέτος τότε θα έχουμε να γράψουμε και να πούμε παρά πολλά για την ομάδα και τον πρόεδρο της ο οποίος είναι ο Βαρδινογιάννης της Τουρκίας μάλιστα έχει σχεδόν την πενταπλάσια περιουσία του (Κοίταξα στο Forbes 1.1 δισ. δολάρια ο Βαρδ. και 5.8 δισ δολάρια η οικογένεια Koç) Τέλος πάντων δεν μας ενδιαφέρουν και τόσο τα οικονομικά τους αλλά θέλησα να σας πω ότι ο πρόεδρος της Φενερ είναι μέλος μια απ τις πλουσιότερες οικογένειες της Τουρκίας.

Πάμε να δούμε και λίγο τι μπορούμε να παίξουμε αυτή την βδομάδα..

Ο φίλος Φώντας ήδη σας έδωσε τον ασσο της Τραμπζονσπορ τον οποίο εκτίμησα και εγώ αλλά έχασα.. Η Τραμπζονσπορ κέρδιζε 3-1 αλλά το  ματς έληξε πριν από λίγο 3-4! Η Κασιμπασα έχασε πέναλτι όταν ήταν 3-2 και έχασε πολλές ευκαιρίες.. Τελικά πολύ δίκαια κατάφερε να γυρίσει το ματς.. Η Τραμπζονσπορ η οποία ερχόταν από 2 ήττες δυσκολεύτηκε αφάνταστα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια αξιόπιστη ομάδα σας το λεω να το ξέρετε από τώρα..Φέτος μακριά απ την Τραμπζονσπορ!!

Τα ματς τα οποία ήταν να διεξαχθούν στην Σμύρνη έχουν αναβληθεί λόγω σεισμού…

Η Γαλατάσαραϊ λογικά θα επικρατήσει αλλά δεν πληρώνει και τίποτα..Όσοι ψάχνουν γερά στηρίγματα μπορούν να το αξιοποιήσουν..

Στη Β κατηγορία εγώ βλέπω πολύ τον άσσο της Μπούρσασπορ απέναντι σε μια Μπολουσπορ η οποία δεν βλέπεται με τίποτα.. Την προηγούμενη βδομάδα έτυχε να δω το ματς της με την Μενεμενσπορ και είδα ότι έπαιζαν σαν ερασιτέχνες..Τώρα αν πάρουν βαθμό ή βαθμούς απ την ισχυρή Μπούρσασπορ τι να πω..

Την Κυριακή θα δείτε ότι όλος ο κόσμος θα πέσει με τα μούτρα στον άσσο της Ριζεσπορ αλλά εγώ περιμένω μια αντίσταση απ την Καισερισπορ..Όταν εδώ βλέπω ότι παραπάνω από 3 άτομα προτείνουν ένα ματς παρατηρώ ότι 80% σπάει εκείνο το σημείο..Επομένως μακριά απ την Ριζεσπορ…

Η ομάδα μου η Μπεσίκτας άρχισε να βρίσκει λίγο τον ρυθμό της..Προσωπικά δεν ποντάρω ποτέ πάνω της αλλά 1.85 εντός έδρας δεν πρόκειται να ξαναβρείτε με την Μπεσίκτας όποτε αξίζει με το παραπάνω αυτός ο άσσος

Λοιπόν όποτε έχω διάθεση και χρόνο θα γράφω στο πολυαγαπημένο μου bookenemy.com.

Όσοι θέλετε μπορείτε να με βρείτε στο twitter με το ονομα sokrates1903.

Αν βλέπω κάτι στο live θα το γραφω και εκει..

Να έχετε καλή τύχη στις επιλογές σας

Sokrates από Κωσταντινούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ