Πως συμπληρώνω δελτίο στο στοίχημα

Το στοίχημα αποτελεί ένα ιδιαίτερο αντικείμενο με συνεχή εξέλιξη, είτε πρόκειται για τη διαδικτυακή του μορφή, είτε για την παραδοσιακή στα επίγεια πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Μπορεί οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος να είναι πλέον πολλοί, αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ετοιμάζονται να δοκιμάσουν την τύχη τους για πρώτη φορά.

Αν ανήκεις στην τελευταία αυτή κατηγορία, τότε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις την ανάγνωση του οδηγού που έχεις ανοίξει προκειμένου να κατατοπιστείς πλήρως για τα βασικότερα σημεία του στοιχήματος.

Συμπλήρωση δελτίου online

To online στοίχημα είναι αναμφίβολα αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, κάτι στο οποίο έχει συμβάλει η παρουσία πολλών στοιχηματικών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. Η καθοδήγηση γύρω από την συμπλήρωση δελτίου online θα βασιστεί στην κορυφαία πλατφόρμα της Στοίχημαν!

Κατά την είσοδο σου στην αρχική σελίδα της Stoiximan, θα εμφανιστούν άμεσα στην οθόνη σου τα σημαντικότερα παιχνίδια, ενώ επιλέγοντας «Πλήρες Κουπόνι» από το μενού στα αριστερά, θα δεις αναλυτικά τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Αφού βρεις και επιλέξεις το πρωτάθλημα που σε ενδιαφέρει, αρκεί ένα κλικ προκειμένου να ανοίξει το μενού των αγώνων της συγκεκριμένης λίγκας. Με ένα ακόμη κλικ στο παιχνίδι που έχεις «βάλει στο μάτι», ανοίγουν άμεσα όλες οι διαθέσιμες αγορές, κάθε μία από τις οποίες συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την αναμέτρηση Σιόν – Ξαμάξ για το πρωτάθλημα της Ελβετίας από την οποία επιλέγουμε το over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Αυτόματα ανοίγει ένα νέο πλαίσιο στο οποίο καλείσαι να συμπληρώσεις το ύψος του πονταρίσματος που επιθυμείς και στη συνέχεια να πατήσεις το κόκκινο κουμπί «ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ».

Το συγκεκριμένο στοίχημα ανήκει στην κατηγορία «μονά αποδεκτά» που είναι και η απλούστερη. Σε κάθε πλατφόρμα, έχεις πάντα τη δυνατότητα να βάλεις στο δελτίο σου περισσότερες από μία επιλογές από διαφορετικά παιχνίδια, είτε με τη μορφή παρολί είτε με τη μορφή συστήματος.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμπλήρωση δελτίου παρολί

Με τον όρο παρολί αναφερόμαστε σε συνδυασμό δύο τουλάχιστον αγώνων σε ένα δελτίο. Ο τρόπος συμπλήρωσης ενός online παρολί δελτίου δε διαφέρει σε τίποτα με τον προηγούμενο. Το μόνο που αλλάζει είναι φυσικά το πλήθος των επιλογών. Δες εδώ πως παίζεται το παρολί. Ας υποθέσουμε πως στο προηγούμενο δελτίο προσθέτουμε δύο ακόμη επιλογές:

Η συνολική απόδοση πλέον είναι 7.62, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση επιβεβαίωσης και των τριών επιλογών, το κέρδος θα είναι αισθητά υψηλότερο. Σημειώνεται ωστόσο, πως έστω και ένα χαμένο σημείο, καθιστά χαμένο το δελτίο συνολικά.

Πως συμπληρώνω δελτίο για σύστημα

Σε ότι αφορά τώρα το σύστημα, αρκεί να κλικάρεις στο σχετικό πεδίο έτσι ώστε να εμφανιστεί το μενού με τις διαθέσιμες επιλογές:

Συμπλήρωση δελτίου σε επίγειο πρακτορείο ΟΠΑΠ – Κωδικός αγώνα

Περνάμε τώρα στην κατηγορία του «παραδοσιακού» στοιχήματος που προβλέπει την επίσκεψη σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Το χειρόγραφο δελτίο έχει την μορφή της φωτογραφίας που ακολουθεί και καλείσαι να συμπληρώσεις τα απαιτούμενα κάθε φορά πεδία.

Το πρώτο πεδίο είναι και το μεγαλύτερο σε έκταση και εκεί συμπληρώνεις τον μοναδικό κωδικό της αναμέτρησης στην οποία στοχεύεις να ποντάρεις. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε σειρά μαρκάρεις έναν αριθμό, ξεκινώντας από την πρώτη και καταλήγοντας στην τρίτη. Υποθέτοντας πως ο κωδικός του αγώνα που σε ενδιαφέρει είναι ο 452, η συμπλήρωση του γίνεται ως εξής:

Οι βασικές αγορές στο στοίχημα ποδόσφαιρο

Στην ενότητα αυτή θα δούμε αναλυτικά πως συμπληρώνεται το χειρόγραφο δελτίο ΟΠΑΠ για κάθε διαθέσιμη στοιχηματική αγορά:

Τελικό Αποτέλεσμα (1Χ2)

Σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση, το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) αποτελεί και την δημοφιλέστερη αγορά. Στη φόρμα του δελτίου ΟΠΑΠ, καλείσαι να κυκλώσεις το «1» ποντάροντας στην επικράτηση της γηπεδούχου, το «Χ» ποντάροντας στην ισοπαλία και το «2» ποντάροντας στη νίκη της φιλοξενούμενης. Για να γίνει πιο κατανοητό, στην εικόνα που ακολουθεί μπορείς να δεις το σημείο που πρέπει να κυκλώσεις επιλέγοντας τον «άσο».

Αποτέλεσμα ημιχρόνου

Για τους λάτρεις του είδους, υπάρχει διαθέσιμη και η δυνατότητα πονταρίσματος στο αποτέλεσμα ημιχρόνου. Σε ότι αφορά τη συμπλήρωση του δελτίου, η διαφορά είναι πως το σημείο συνοδεύεται και από ένα έξτρα «μαρκάρισμα» στη στήλη Ειδικά Στοιχήματα. Με απλούστερα λόγια και όπως φανερώνει η εικόνα, κυκλώνεις εκτός από το σημείο και το κουτάκι 1ο (για αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου) ή το κουτάκι 2ο (για αποτέλεσμα δευτέρου ημιχρόνου).

Διπλή ευκαιρία (ΔΕ)

Η διπλή ευκαιρία στο στοίχημα αναφέρεται στο ταυτόχρονο ποντάρισμα σε δύο από τα τρία πιθανά ενδεχόμενα (1Χ, Χ2, 12). Για να ποντάρεις με την ασφάλεια της διπλής ευκαιρίας, αρκεί να κυκλώσεις τα δύο πιθανά ενδεχόμενα καθώς και το κουτάκι «Δ» από το πεδίο ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ, όπως ακριβώς στην εικόνα που ακολουθεί:

Ισοπαλία Όχι Στοίχημα (Draw No Bet)

Η υπό εξέταση αγορά αποτελεί μία εκ των δημοφιλέστερων και προβλέπει το ποντάρισμα είτε στον άσο είτε στο διπλό, με το πλεονέκτημα της επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση που η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη. Για να επιλέξεις την Ισοπαλία Όχι Στοίχημα, κυκλώνεις το «1» ή το «2» (στο πεδίο βασικά στοιχήματα) καθώς και το εικονίδιο του διακόπτη από το πεδίο ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.

Under-Over

Εδώ συναντάμε μία ακόμη αγαπημένη αγορά πολλών παικτών (η καλύτερη στρατηγική under-over). Το ζητούμενο είναι το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν, με τις επιλογές να είναι δύο: το under και το over 2.5 γκολ. Από 0 έως 2 γκολ σε μια αναμέτρηση επαληθεύεται το under, ενώ αν σημειωθούν 3 ή και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνεται το over. Τα σύμβολα U και O είναι αυτά που καλείσαι να συμπληρώσεις, ανάλογα πάντα με την επιλογή σου.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Goal/No Goal

Εξίσου συχνά επιλεγόμενη αγορά είναι αυτή που αφορά το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι (στοίχημα G/G – N/G). Το πρώτο ενδεχόμενο επιλέγεται κυκλώνοντας την επιλογή «G», ενώ το δεύτερο, ότι δηλαδή θα σκοράρει μόνο η μία ομάδα (ή και καμία) επιλέγεται κυκλώνοντας την επιλογή «NG».

Σύνολο Τερμάτων

Το σύνολο των γκολ μιας αναμέτρησης προσφέρεται και με έναν διαφορετικό τρόπο που εξετάζει στην ουσία το εύρος των τερμάτων που θα σημειωθούν. Οι επιλογές εδώ είναι τέσσερις: 0-1 γκολ, 2-3 γκολ, 4-6 γκολ και 7+ γκολ. Για κάθε μία υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή που κυκλώνεις προκειμένου να την βάλεις στο παιχνίδι σου.

Ακριβές Σκορ

Το ακριβές σκορ αποτελεί μια επιλογή αυξημένου ρίσκου και δικαίως κατατάσσεται στην κατηγορία των Fun Bets. Προκειμένου να δοκιμάσεις την τύχη σου, καλείσαι απλά να συμπληρώσεις το σκορ που πιστεύεις πως θα επαληθευτεί στην 2η και 3η γραμμή του πεδίου ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. Για παράδειγμα, έστω ότι επιθυμείς να ποντάρεις σε ακριβές σκορ 3-1, συμπληρώνεις το δελτίο με τον παρακάτω τρόπο:

Τελικό αποτέλεσμα με χάντικαπ

Η επικράτηση του φαβορί μιας αναμέτρησης συνοδεύεται συνήθως από χαμηλή απόδοση. Προκειμένου να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη τιμή, μπορείς να επιλέξεις το ίδιο σημείο με ενσωματωμένο το χάντικαπ ενός ή περισσότερων γκολ. Σε ότι αφορά τη συμπλήρωση του δελτίου, αφού κυκλώσεις το σημείο που πιστεύεις (1/Χ/2), μαρκάρεις και το γράμμα «Π» που βρίσκεται στο πεδίο ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. *Σημειώνεται πως οι αποδόσεις των σημείων με χάντικαπ αποτυπώνονται σε ειδικό έντυπο που θα βρεις εντός του πρακτορείου.

Συνοψίζοντας

Έχοντας κατανοήσει τον τρόπο συμπλήρωσης του δελτίου για κάθε αγορά που πιθανόν να σε ενδιαφέρει, είσαι έτοιμος να επισκεφθείς το κοντινότερο πρακτορείο! Αν ωστόσο όλη η διαδικασία φαντάζει στα μάτια σου αρκετά χρονοβόρα, τότε δεν έχεις παρά να στραφείς στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς και να πραγματοποιήσεις εγγραφή σε αυτή που καλύπτει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες σου.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(116 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
5.9/10
Βαθμολόγησε
(78 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.0/10
(99 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(52 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(65 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.5/10
Βαθμολόγησε
(66 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(7 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
8.9/10
Βαθμολόγησε
(2 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(15 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
5.6/10
Βαθμολόγησε
(66 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.7/10
Βαθμολόγησε
(40 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ