Βίσταμπετ: Παρουσίαση από την ομάδα του bookenemy.gr!

Ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα συναντάμε σε σταθερή βάση τη Vistabet. Έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο bookmaker που ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πρώτο και καλύτερο το πεδίο των αγορών, εντός του οποίου θα βρεις πέρα από τις κλασσικές επιλογές κι ένα ευρύ μενού όπου τον πρώτο λόγο έχει μια σειρά ειδικών στοιχημάτων. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Live Betting όπου και πάλι τα εξειδικευμένα στοιχήματα έχουν την τιμητική τους. 

Η Vistabet μεταφέρει με αξιώσεις το παιχνίδι και στην κινητή συσκευή σου, μέσω της mobile σελίδας που είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα λογισμικά αλλά και του εξελιγμένου Vistabet App. Το κομμάτι των προωθητικών ενεργειών αποτελεί ένα εξίσου ισχυρό ατού της Vistabet, με το πακέτο προσφορών* να ανταποκρίνεται σε όλες τις κατηγορίες παικτών και να κάνει το παιχνίδι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό. 

Ο «χορός» των πλεονεκτημάτων στην πλατφόρμα της Vistabet συνεχίζεται σε τρεις ακόμη κομβικούς τομείς. Αρχικά η σειρά υπηρεσιών Vistabet που στο σύνολο τους λειτουργούν άκρως ευεργετικά για τους παίκτες. Στο ιδιαίτερα νευραλγικό κομμάτων των χρηματικών συναλλαγών συναντάμε μια μεγάλη γκάμα μεθόδων για καταθέσεις και αναλήψεις, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να επιλέξει αυτή που τον διευκολύνει περισσότερο. Κι αν για όλα τα παραπάνω έχεις τυχόν απορίες, η Vistabet επικοινωνία είναι διαθέσιμη 24/7 προκειμένου να να σου παρασχεθεί η κατάλληλη κάθε φορά καθοδήγηση.

ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤ Αγορές

Το βασικότερο που ενδιαφέρει κάθε παίκτη, είναι τα διαθέσιμα πρωταθλήματα και οι αγορές που τα συνοδεύουν. Η Vistabet περνάει με άριστα το συγκεκριμένο τεστ, καθώς εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα, προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών σπορ καλύπτοντας έτσι όλες τις πιθανές απαιτήσεις.

Εστιάζοντας στο βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, για κάθε αναμέτρηση προσφέρονται περισσότερες από 150 αγορές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κάθε παίκτη να ξεφύγει από τα συνηθισμένα 1Χ2 και under/over. Συνδυαστικά πονταρίσματα, αγορές για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά και έξτρα επιλογές για κάθε πεντάλεπτο είναι μερικά από τα στοιχήματα που κάνουν το στοίχημα στη Vistabet να ξεχωρίζει.

ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤ Live Betting

Ακόμα πιο ανταγωνιστικό είναι το Vistabet live betting όπου θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό επιλογών στη διάρκεια μιας αναμέτρησης, κάτι που ισχύει ακόμα και για τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα και πρωταθλήματα. H live αγορά που κάνει τη διαφορά είναι τα ειδικά ομάδων σε κάθε σπορ, ενώ το συνολικό project πλαισιώνεται από το δυναμικό Live Streaming* που σε μεταφέρει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Ισχυρό πλεονέκτημα αποτελεί και η μοναδική στην αγορά λειτουργία Quickbet από το κινητό, που σου δίνει τη δυνατότητα να προλάβεις κάθε εξέλιξη. Μέσω αυτής προεπιλέγεις το ύψος του πονταρίσματος και με ένα μόνο κλικ τοποθετείς το στοίχημα της επιλογής σου. Το Live Betting της Vistabet ανεβάζει τις μετοχές του ακόμη περισσότερο με το πεδίο «Τα γεγονότα μου» όπου καρφιτσώνεις τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν και αποκτάς άμεση πρόσβαση σε αυτά.

ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤ Προσφορές*

H σύγχρονη τάση στον στοιχηματικό κόσμο προβλέπει για κάθε πλατφόρμα ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ μενού προσφορών*. Η Vistabet έχει δείξει από την αρχή πως η έμπνευση στο σημαντικό αυτό πεδίο είναι αστείρευτη.

Οι ισχύοντες Κανονισμοί Εμπορικής Επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύουν ωστόσο την διαφήμιση των προωθητικών ενεργειών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείς στην ιστοσελίδα της Vistabet προκειμένου να λάβεις γνώση για τον τρόπο λειτουργίας των “Welcome Adventures” αλλά και των υπόλοιπων δελεαστικών προσφορών*.

ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤ Mobile

Όλες οι καινοτόμες παροχές της Vistabet έχουν μεταφερθεί πλέον και στον κόσμο των κινητών συσκευών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς την mobile σελίδα (mobile.vistabet.gr) είτε από λογισμικό iOS, είτε από Android και να απολαύσεις το φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, την άρτια κατηγοριοποίηση και φυσικά την ταχύτατη πλοήγηση.

Για τους πιο απαιτητικούς παίκτες υπάρχει και το λεπτομερώς σχεδιασμένο Vistabet App που κάνει το παιχνίδι – pregame και live – ακόμα πιο εύκολο καθώς σε απαλλάσσει από πληκτρολόγηση κωδικών.

ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤ Υπηρεσίες

Τα ήδη αναφερθέντα στην εισαγωγή πλεονεκτήματα που προσφέρει η Vistabet στους εγγεγραμμένους χρήστες «κρύβονται» σε μεγάλο βαθμό στις εξελιγμένες και πάντα χρήσιμες υπηρεσίες. Αρχικά το Vistabet Cash Out* που δικαιολογημένα αποκαλείται «Forzato» καθώς όχι μόνο σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ένα στοίχημα και να εξασφαλίσεις κέρδος ή να μειώσεις απώλειες, αλλά καθιστά άμεσα αναλήψιμο το ποσό που επιλέγεις να «κασάρεις». Εξίσου πρωτοποριακές και οι επιμέρους λειτουργίες Auto Cash Out* και Ειδοποίηση Cash Out*.

Ιδιαίτερα χρήσιμη υπηρεσία και αυτή του Vistabet Build A Bet που σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις εξαντλώντας κάθε σου έμπνευση. Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, χτίζεις το προσωπικό σου στοίχημα ενσωματώνοντας επιλογές από όποια αγορά επιθυμείς. Στην ίδια λογική κινείται και το Vistabet Edit My Bet που σου επιτρέπει να παρέμβεις ανά πάσα στιγμή σε ένα τοποθετημένο δελτίο και να προσθαφαιρέσεις επιλογές ή ακόμα και να αυξήσεις το ποντάρισμα.

Στο πακέτο βίσταμπετ υπηρεσίες και το live streaming, το πιο χρήσιμο όπλο για τους λάτρεις του live betting. Μέσω της υψηλής ποιότητας live μετάδοσης έχεις ξεκάθαρη εικόνα της αναμέτρησης που σε ενδιαφέρει και αυτόματα αποκτάς πλεονέκτημα όταν πρόκειται να τοποθετήσεις τα ζωντανά στοιχήματα σου. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και το Vistabet Live Chat, καθώς μέσω ζωντανής συνομιλίας σου λύνεται οποιαδήποτε απορία τόσο για τις προαναφερθείσες υπηρεσίες όσο και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα.

ΒΙΣΤΑΜΠΕΤ Συναλλαγές

Οι συναλλαγές μεταξύ παικτών και στοιχηματικών αποτελούν πάντα ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες. Στη Vistabet οι συναλλαγές αποτελούν εύκολη υπόθεση καθώς καταθέσεις και αναλήψεις εκτελούνται χωρίς την παραμικρή έξτρα χρέωση για λόγους προμήθειας και μέσω των παρακάτω μεθόδων: χρεωστικές – πιστωτικές κάρτες (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller, Viva, PaySafe), τραπεζική μεταφορά, Entropay. 

Οι καταθέσεις εκτελούνται άμεσα, ενώ ο χρόνος διεκπεραίωσης των αναλήψεων ποικίλλει ανάλογα με την εκάστοτε μέθοδο (μέγιστος χρόνος οι 48 ώρες για αναλήψεις μέσω Viva). Σημειώνεται πως ο επιλεχθέν τρόπος κατάθεσης ορίζει πως με την ίδια μέθοδο θα ακολουθήσει και μελλοντική ανάληψη.

ΒΙΣΤΑΜΠΕΤ Επικοινωνία

Από τις παραπάνω ενότητες γίνεται αντιληπτό πως η Vistabet φροντίζει για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των παικτών με κάθε τρόπο. Όλες οι παροχές πλαισιώνονται από μια άριστα οργανωμένη επικοινωνία που είναι διαθέσιμη σε 24ωρη καθημερινή βάση μέσω Live Chat, τηλεφώνου, e-mail και μηνύματος λογαριασμού.

Ειδική αναφορά αξίζει και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Vistabet, το οποίο βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον παίκτη, με στόχο την άμεση επίλυση οποιουδήποτε τυχόν προβλήματος αυτός αντιμετωπίσει.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις από την ομάδα του Bet-hoven

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) αφορά όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας ρωτάτε πιο συχνά. Για να σας διευκολύνουμε τις απαντάμε από... μόνοι μας. Αν ωστόσο έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εγγραφή στη Vistabet αποτελεί μια ιδιαίτερα σύντομη και απλή διαδικασία. Αφού επισκεφθείς την ιστοσελίδα, επιλέγεις «εγγραφή» και στη συνέχεια δημιουργείς τον προσωπικό σου κωδικό και όνομα χρήση, συμπληρώνεις τη φόρμα με τα προσωπικά σου στοιχεία και η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί. 

Η Βίσταμπετ ανάληψη είναι δωρεάν για όλες ανεξαιρέτως τις διαθέσιμες μεθόδους οι οποίες είναι οι παρακάτω: χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller, Viva Wallet, PaySafe), τραπεζική μεταφορά και Entropay. Η μέγιστη διάρκεια ολοκλήρωσης βίσταμπετ ανάληψης είναι 48 ώρες και αφορά τη μέθοδο μέσω Viva Wallet.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, ακολουθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης βάσει της οποίας καλείσαι να αποστείλεις φωτογραφία (δύο όψεις) της ταυτότητας ή του διαβατηρίου καθώς και αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας που έχεις δηλώσει (λογαριασμός ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, εκκαθαριστικό ΔΟΥ). 

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, η Vistabet σχεδίασε το δικό της App που είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και συμβατό με λογισμικά Android και ios. Ωστόσο, η λήψη και εγκατάσταση του δεν είναι υποχρεωτική καθώς μπορείς πάντα να παίξεις μέσω της εξίσου σύγχρονης Vistabet Mobile σελίδας. 

gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ