Χωρίς τους αρχηγούς στην Πυλαία

Ένα σπουδαίο ματς διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την basket league. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά στην έδρα τους παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από την Ούσακ στην Τουρκία με 78-77 χάνοντας το τελευταίο σουτ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη στη Λιθουανία κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά έχασε τον Πρίντεζη με τραυματισμό, ενώ και ο Σπανούλης πονάει στο γόνατο και σήμερα θα προφυλαχτεί. Χωρίς τους δύο αρχηγούς του, λοιπόν, ο Σφαιρόπουλος που συν τοις άλλοις δεν θα έχει ούτε τον τραυματία Χάκετ. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσος στους 8,5 πόντους φαντάζει υπερβολικός, σε ένα ματς με χαμηλό σκορ.

Περνάμε στην Ισπανία, όπου η Μπέτις υποδέχεται τη Φουενλαμπράδα και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει δεύτερη κολλητή νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 94-88 στην Μπανταλόνα την περασμένη αγωνιστική. Διαθέτει καλούς παίκτες, αλλά πληρώνει τις αμυντικές της αδυναμίες. Οι Τσέρι, Στογιανόφσκι, Μαχάλμπασιτς και Λόκετ έχουν ανέβει αγωνιστικά και μαζί με τους Νάχμπαρ και Ραντίσεβιτς μπορούν να καθαρίσουν τους φιλοξενούμενους, που μακριά από την έδρα τους είναι απαράδεκτοι με 5 ήττες σε 6 αγώνες, επιτρέπουν 89 πόντους κατά μέσο όρο και κουβαλάνε την κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς με τη Λιέτουβος για το Γιούροκαπ, όπου επικράτησε με 81-70.

Από την Ισπανία έρχεται και η τρίτη επιλογή και έχει να κάνει με τη μάχη της Εστουδιάντες κόντρα στη Μάλαγα. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «φοιτητές» να πετύχουν μια σημαντική νίκη που θα τους βάλει σε τροχιά πλέι οφ. Στην έδρα τους είναι άκρως ανταγωνιστικοί με ρεκόρ 3-3, ενώ στην τελευταία πεντάδα αγώνων συνολικά μπορεί να έχουν υποστεί τρεις ήττες, αλλά θεωρούνται εντός προγράμματος από Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια και Μπασκόνια.Η Μάλαγα διέκοψε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων με την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια με 91-83, ενώ κουβαλάει και την κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς με τη Ζενίτ για το Γιούροκαπ όπου ηττήθηκε με 82-72. Οριακό ματς, όπου ο νικητής αναμένεται να κριθεί στα σημεία. Θα πάω στον άσο έχοντας και το πλεονέκτημα των 4,5 πόντων.

 

ΠΑΟΚ (8,5) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        1 (1.90)

ΜΠΕΤΙΣ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ    Νίκη Μπέτις (1.55)

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (4,5) – ΜΑΛΑΓΑ                1 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ