Υπάρχει κι αλλού… Τσάμπιονς Λιγκ

Η νέα μεγάλη διοργάνωση που θα μας απασχολήσει φέτος είναι το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα έχουμε προκριματικά. Αρχικά στη Σαμόκοφ Αρένα συγκρούονται η Ρίλσκι με την Τσμόκι. Δύο ομάδες που παραδοσιακά δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους και είναι ικανές να ξεπεράσουν τους 80 πόντους σήμερα. Από τη μία οι Πάρκερ, Σίμονς και Ντέλιτς και από την άλλη οι Γκρέι, Τζόις, Μιλόσεβις και Γκάγκιτς εγγυώνται τρελό ρυθμό και πλούσιο θέαμα.

H AEK Λάρνακας αντιμετωπίζει τη ρουμάνικη Κλουζ και μπορεί να έχει το σχετικό προβάδισμα νίκης, αλλά το χάντικαπ των 7,5 πόντων δείχνει οριακό και σκέφτομαι να ρισκάρω με το διπλό. Δυνατή η τριπλέτα των Κύπριων που αποτελούν οι Χίκεϊ, Τόμπσομ και Γκούντγουιν, αλλά στη ρακέτα έχουν θέμα, αφού πίσω από τον Μπρέζεκ υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Ντάικς, Μολντοβεάνου, Μουρεσάν, Τζορτζ και Γκάμπριελ μπορεί να κρατήσει τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της και να παλέψει μέχρι τέλους.

Kλείνω με τον άσο της Μπενφίκα κόντρα στη Βαρέζε. Δεν λέω πιο έμπειρη ομάδα η φιλοξενούμενη, με περισσότερες λύσεις και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο τέλος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι σήμερα θα κερδίσει εύκολα. Οι Πορτογάλοι στο σπίτι τους βγάζουν μεγάλη ενέργεια και τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Φερνάνεζ μαζί με τους Αμερικανούς Χόλις και Ράιβιο μπορούν να αγχώσουν την ομάδα του Μορέτι και να υπερασπιστούν το χάντικαπ των 6,5 πόντων.

 

ΡΙΛΣΚΙ – ΤΣΜΟΚΙ              Over 164,5 (1.85)

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΚΛΟΥΖ (7,5)   2 (1.80)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (6,5) – ΒΑΡΕΖΕ          1 (1.85)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ