Με το δεξί ο ΠΑΟ χωρίς Τζέιμς

Πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εντός έδρας με τη Ζαλγκίρις επί της οποίας μετράει 11 νίκεςς σε 12 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και είναι ξεκάθαρο πως της έχει πάρει τον αέρα. Το πλήγμα του τραυματισμού του Τζέιμς είναι μεγάλο, αλλά δεν πρόκειται να του στοιχίσει σήμερα. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του με τους Λιθουανούς είχαν τουλάχιστον 146 πόντους. Θα ρισκάρω στο over με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» στην έδρα τους ανεβάζουν κατακόρυφα τον ρυθμό και τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Η Ζαλγκίρις μπορεί να ακολουθήσει μέχρι ενός σημείου έχοντας την ψυχολογία στο ζενίθ από τη νίκη επί της Λιέτουβος στο πρωτάθλημα με 74-66 εκτός έδρας.

Στη μάχη της Ούλκερ με την Μπάμπεργκ θα πάω με την πιο έτοιμη ομάδα ποντάροντας στο διπλό. Η Ούλκερ σίγουρα είναι το φαβορί του ματς, αλλά η ήττα στην πρεμιέρα της TBL από την Ούσακ φανέρωσε ότι ακόμα δεν έχει ζεσταθεί. Η Μπάμπεργκ έχει ως όπλο την ομοιογένεια, πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία για τα δεδομένα της και στην Μπουντεσλίγκα έχει μπει με το απόλυτο σε πέντε αγώνες σκοράροντας πάνω από 90 πόντους κατά μέσο όρο. Οι 10 πόντοι που δίνονται στους Γερμανούς θεωρώ για ματς πρώτης αγωνιστικής και με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερα ματς στην πλάτη τους ότι είναι υπερβολικοί και θα πάω στο διπλό.

Κλείνω ρισκάροντας στον άσο της Ούνικς κόντρα στην Μπαρτσελόνα ανεβάζοντας κομματάκι το χάντικαπ στους 5 πόντους. Μου αρέσουν οι γηπεδούχοι διαθέτοντας εμπειρία και εκτελεστική δεινότητα με Κόλομ, Πονγκρασόφ, Ουίλιαμς, Καϊμακόγλου και τα άλλα παιδιά. Τρομερό ξεκίνημα στη VTB με τρεις νίκες κόντρα σε Ενισέι, Αστάνα και Νίζνι έχοντας ήδη δυο κατοστάρες. Στο σπίτι της τρέχει ασταμάτητα και μπορεί να προβληματίσει και να φέρει στα όριά της την Μπάρτσα, που κουβαλάει έξτρα κόπωση από την παράταση με τη Λαμποράλ στο νικηφόρο 98-92. Ακόμα κι αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι θα το κάνουν στο όριο.

 

ΟΥΝΙΚΣ (5,5) – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ        1 (1.65)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
: Over 146,5 (1.80)
ΟΥΛΚΕΡ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (10,5):  2 (1.85)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ