Συνέρχεται ο Αρης, απουσίες στην ΑΕΚ

Βρισκόμαστε αισίως στην 7η αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αρης με την ΑΕΚ δίνουν σήμερα δύο πολύ δύσκολα ματς κόντρα σε Μονακό και Ζιελόνα αντίστοιχα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους Γάλλους και θέλουν να τους πιάσουν στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Βρίσκονται στο 4-2 και η Μονακό στο 5-1. Μετά από μια μικρή κοιλιά και τις ήττες από Νίμπουργκ, Παναθηναϊκό και Φρανκφούρτη ήρθε το άνετο διπλό επί της Δόξας στη Λευκάδα με 79-69 για να επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Στην έδρα τους έχουν κερδίσει και τα δύο φετινά τους ευρωπαϊκά ματς και θέλουν να τριτώσει το… καλό. Η Μονακό στις φετινές της εξόδους έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στις τρεις πιο πρόσφατες έχασε από τη Νανσί και την Μπάνβιτ, ενώ κέρδισε οριακά την Πορτέλ με 66-62. Θα το παλέψει σήμερα, αλλά ο αποφασισμένος Αρης έχω την αίσθηση πως θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη.

Η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολο έργο στην Πολωνία κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας και το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα τελικού, αφού έχουν ρεκόρ 2-4 και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Και τις δύο νίκες τους τις πέτυχαν εντός έδρας σε ισάριθμα ματς. Η ΑΕΚ από την άλλη θα παραταχθεί με την ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα μετά την εύκολη ήττα από τον Ολυμπιακό με 78-67 στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, αλλά και τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βασιλειάδη και Μαυροειδή. Δύο σοβαρές απώλειες που σήμερα περιμένω να στοιχίσουν στην Ελληνική ομάδα και ακόμα κι αν κερδίσει θα το κάνει με λιγότερους από τρεις πόντους. Θα ρισκάρω στον άσο με το χάντικαπ.

 

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (3,5) – ΑΕΚ        1 (1.90)

ΑΡΗΣ – ΜΟΝΑΚΟ            Νίκη Αρη (1.60)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ