Στα χάντικαπ το… ζουμί

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγώνες στα γήπεδα της Αμερικής όσον αφορά το US OPEN και πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό σε αρκετές περιπτώσεις. Αποκορύφωμα η χθεσινή σπουδαία νίκη του Πούιγ κόντρα στον Ναδάλ μετά από 4.30 ώρες παιχνιδιού στο τάι μπρέικ του πέμπτου σετ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι αυτή η τεράστια νίκη έγινε κόντρα σε έναν πολύ καλό Ισπανό από το δεύτερο σετ και μετά, κάτι που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Σήμερα έχουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια σε άνδρες και γυναίκες. Πρώτη στάση το Τίεμ – Ντε Πότρο. Εδώ υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τον Αργεντινό. Ο Ντελ Πότρο έχει βρει τον καλό του εαυτό, ήρθε δεύτερος στους Ολυμπιακούς αγώνες και δείχνει να έχει ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν όλα αυτά τα χρόνια. Εχει, όμως, ένα σημαντικό θέμα φυσικής κατάστασης. Η μεγάλη του αποχή τον έχει αφήσει πίσω από πλευράς αντοχής και στα μεγάλα σε διάρκεια ματς θα έχει πρόβλημα. Ο Τίεμ από την άλλη βρίσκεται στο Νο 10 της κατάταξης, έχει αποκλείσει ήδη Μίλμαν, Μπεράνκις και Καρένο Μπούστα και αν μη τι άλλο μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό του υπερασπιζόμενος το χάντικαπ των 4,5 γκέιμς

Στις γυναίκες θα σταθώ στον αγώνα της Γουίλιαμς με τη Σβέντοβα. Η Αμεριανίδα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και φρόντισε να το αποδείξει κερδίζοντας με 2-0 Μακάροβα, Κινγκ και Λάρσον. Πάντως, σε καμία από αυτές τις μάχες δεν έκανε πλάκα. Η Σβέντοβα μπορεί να βρίσκεται στο Νο 52 της κατάταξης, αλλά παίζει καταπληκτικό τένις ως τώρα στο τουρνουά και δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει χάσει ακόμα σετ κόντρα σε Αουραμπαρένα, Γιανγκ και Ζανγκ. Μεγάλο όπλο το υψηλό ποσοστό σε πρώτο σερβίς. Οσο σερβίρει καλά μπορεί να μείνει στο ματς και να σταθεί ανταγωνιστική. Υπό αυτές τις συνθήκες τα 6,5 γκέιμς που δίνονται ως χάντικαπ δείχνουν υπερβολικά παρά τις τέσσερις ήττες της σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Αμερικανίδα.

 

ΤΙΕΜ (+4,5 γκέιμς) – ΝΤΕΛ ΠΟΤΡΟ           1 (1.95) 

ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ – ΣΒΕΝΤΟΒΑ (+6,5 γκέιμς)   2 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ