Ροντέο σε Τενερίφη και Τορίνο

Αρκετά ενδιαφέροντα ματς βρίσκουμε στο σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω από την οριακή μάχη της Μπέτις με τη Μούρθια στην Ισπανία. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Μπέτις, οι οποίοι φέτος είναι ενισχυμένοι και βλέπουν πλέι οφ αρκεί να μειώσουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η πρώτη πεντάδα, πάντως, είναι υψηλού επιπέδου με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας όπως ο Τσέρι, ο Λόκετ, ο Ζόριτς, ο Νάχμπαρ και ο Σάντσεζ. Η Μούρθια από την άλλη είναι πολύ μαχητική και φέτος, αλλά μέχρι τώρα πληρώνει την εκτός έδρας ανυπαρξία της έχοντας σε 4 αγώνες ισάριθμες ήττες. Παράλληλα κουβαλάει και την κόπωση από το μεσοβδόμαδο δύσκολο ματς της Ευρώπης με την Μπούντουτσνοστ, όπου επικράτησε 86-75. Μπορεί να μείνει μέχρι τέλους στο ματς, αλλά στο τέλος περιμένω να λυγίσει.

Παραμένω στην Ισπανία και περνάω στην αναμέτρηση της ευχάριστης έκπληξης Τενερίφης με τη Φουενλαμπράδα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους με 6 νίκες σε 8 αγώνες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εύκολα, πάντως, από τη Ρεάλ με 86-59, σε έναματς που μετά από κάποιο σημείο το παράτησαν γιατί έχουν και Ευρώπη φέτος. Στην έδρα τους παίζουν πολύ με το τρίποντο και κινούνται σταθερά στους 80 πόντους κατά μέσο όρο. Η Φουενλαμπράδα από την άλλη είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό της αντιπάλου της, αφού αμυντικά είναι τραγική παραμένοντας η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 85 πόντους παθητικό. Η στατιστική και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί στο over 158,5.

Κλείνω την τριάδα μου με ακόμα ένα over, αυτή τη φορά στην Ιταλία και τον αγώνα της Τορίνο με τη Βενέτσια. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να παίζουν άμυνα με τα μάτια. Τα 6 από τα 7 φετινά τους παιχνίδια είχαν τουλάχιστον 162 πόντους και στο τελευταίο εντός ηττήθηκαν από τη Μιλάνο με το εντυπωσιακό 100-97. Η Βενέτσια στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτελεστική δεινότητα των Αμερικανών της Χάινς και Μακ Γκι, αλλά και τη φόρμα του Μπράμος και του Εζίμ. Και οι τέσσερις κινούνται σταθερά σε διψήφιο συνήθως. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι παίζουν πολύ παθητικά στην άμυνα δεχόμενοι 86 πόντους κατά μέσο όρο. Συγκεκριμένα έχουν δεχτεί 91 από την Καντού, 85 από τη Ρετζιάνα και 84 από την Πέζαρο. Βατό το line στους 156,5 πόντους. Μπορεί να ξεπεραστεί από τις δύο ομάδες, με τη νικήτρια να βγαίνει πάνω από τους 80.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ       Νίκη Μπέτις (1.65)

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ              Over 158,5 (1.80)

ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ       Over 156,5 (1.85)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ