Ροντέο σε Μόναχο και ΟΑΚΑ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Μπορεί σήμερα οι Αγγλοι να έχουν την τιμητική τους στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν και μεγάλα παιχνίδια στο μπάσκετ όπου διεξάγεται η basket league.

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στην έδρα του ανεβασμένου Κόροιβου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, αλλά δεν πέταξαν λευκή πετσέτα. Ενισχύθηκαν και στην έδρα τους παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί έχοντας τρεις νίκες σε πέντε αγώνες. Στα δύο τελευταία εντός επικράτησε του Λαυρίου με 89-86 και των Τρικάλων με 87-76. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και προσπαθεί να διαχειριστεί όσο γίνεται καλύτερα τις διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει υποστεί τέσσερις ήττες και οι δύο νίκες ήρθαν στο καλάθι με Ρέθυμνο και Προμηθέα. Ακόμα κι αν κερδίσει δύσκολα θα το κάνει με περισσότερους από έξι πόντους.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο σε ένα πολύ ανοιχτό ματς. Οι «πράσινοι» έρχονται με φόρα από τη νίκη επί της Μπασκόνια που τους έβαλε γερά σε θέση τετράδας στην Ευρωλίγκα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέρνουν με τον Πασκουάλ και κερδίζουν ακόμα και όταν δεν παίζουν τόσο καλά. Ο αγώνας με τον Ρέθυμνο θα λειτουργήσει ως αποφόρτιση και δεν πρόκειται να υπάρξουν σκοπιμότητες. Οι Κρητικοί από την άλλη βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, διαθέτουν εξαιρετικούς Αμερικανούς και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πετύχει ήδη δυο κατοστάρες φέτος κόντρα σε Προμηθέα και Κόροιβο. Στις εξόδους τους επιτρέπουν 80 πόντους κατά μέσο όρο και το μόνο που μπορούν να κάνουν σήμερα είναι να ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων με μπροστάρηδες τους Αρνολντ, Φιτζπάτρικ, Τάλτον και Κράβιτς.

Τέλος στη Γερμανία υπάρχει το μεγάλο ματς της Μπάγερν με την Ουλμ. Ξεκάθαρα η πρώτη σκέψη είναι το over παρά το υψηλό line. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση έχοντας στο Μόναχο το απόλυτο σε 7 αγώνες σκοράροντας κατά μέσο όρο 92 πόντους. Η Ουλμ από την άλλη κλέβει την παράσταση ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα ως τώρα στην κατηγορία με 14 νίκες σε ισάριθμα ματς. Ερχεται από τον περίπατο επί της Βούρτζμπουργκ με 98-75 έχοντας τους Μόργκαν, Χομπς, Μπάτλερ, Ράμπιτ, Μπράουν και Μπαμπ να σκοράρουν κατά βούληση. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 90 πόντους κατά μέσο όρο και δεν ασχολούνται καθόλου με το αμυντικό κομμάτι. Λογικά αμφότερες οι ομάδες θα ξεπεράσουν τους 80 πόντους.

 

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (6,5) – ΠΑΟΚ               1 (1.85)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ   Over 151,5 (1.85)

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΥΛΜ          Over 164,5 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ