Ρεφάρει ο ΠΑΟΚ

Πολύ καλά μας πήγε η πρώτη αγωνιστική της basket league την περασμένη εβδομάδα, με τον βασικό σημείο, που ήταν ο άσος της Δόξας Λευκάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ να περνάει πανηγυρικά. Και σήμερα λέω να ξεκινήσω με μια κοντρίτσα που αφορά την άλλη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Αρης δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο και θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Οι Κρητικοί μπήκαν με το δεξί στη νέα σεζόν κερδίζοντας τον Κολοσσό στη Ρόδο με 74-66. Σε μεγάλη μέρα οι Τάλτον, Αρνολντ, Γιαννόπουλος και Ζάμπας που συνολικά πέτυχαν 59 πόντους. Ο Αρης κέρδισε σε ρυθμούς ρελαντί τα Τρίκαλα με 75-65 έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Μαρμπλ και τον Κάμινγκς. Μεγάλη απώλεια ο Σανικίτζε, αλλά αποκτήθηκε ο Ντραγκίσεβιτς για να μπαλώσει την τρύπα. Οριακό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το χάντικαπ των 5 πόντων φαντάζει υπερβολικό συνυπολογίζοντας και τον ενθουσιασμό της έδρας.

Ο ΠΑΟΚ έφαγε την κατραπακιά στη Λευκάδα με 84-78 πληρώνοντας την τραγική συμπεριφορά στα μπλοκ άουτ. Εχασε κατά κράτος τη μάχη της ρακέτας μαζεύοντας δέκα λιγότερα. Ο Τσόχλας προσπαθεί να μπει στα παπούτσι του Βασιλειάδη και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλός, αλλά θα πρέπει να παίξουν λίγη άμυνα και οι Αμερικανοί Μπράιαντ και Κλάντον. Κόντρα στον Κολοσσό έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει σεφτέ στις νίκες και με πειστικό τρόπο. Οι Ροδίτες δεν πατάνε καθόλου καλά στα πόδια τους έχοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Στο Κύπελλο έβαλαν μόνο 48 πόντους στον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα με το ζόρι 66 εντός έδρας στο Ρέθυμνο. Από τον ΠΑΟΚ έχουν ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίε συναντήσεις τους. Λογικά κάτι ανάλογο θα συμβεί και απόψε, αλλά το χάντικαπ των 8,5 πόντων είναι πονηρό γι’ αυτό και θα ποντάρω στον άσο από ημίχρονο ώστε να μην μπλέξω με χάντικαπ περιμένοντας έναν πιο αποφασισμένο ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώνω την τριάδα μου με το δυνατό over της ΑΕΚ με το Λαύριο. Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Περιμένω μια πολύ επιθετική ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ φέτος, που θα κινείται σε τέτοιου είδους ματς πάνω από τους 85 πόντους. Της δίνουν ρυθμό οι Ντίξον, Ούκιτς, Βασιλειάδης και Ουίλιαμς. Εγγύηση στη ρακέτα ο Μαυροειδής. Ανετο πέρασμα από την Πάτρα στην πρεμιέρα με 77-59. Το Λαύριο δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα κάνει το παιχνίδι του με μπροστάρηδες τους εξαιρετικούς Μπολντς και Γιανγκ που το οδήγησαν στο 75-69 κόντρα στην Κύμη την πρώτη αγωνιστική. Είναι σε θέση να κινηθεί επιθετικά κοντά στους 65 πόντους δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στο over.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ (5,5) – ΑΡΗΣ                1 (1.70)

ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ         1 ΗΜ./1 ΤΕΛ. (1.55)

ΑΕΚ – ΛΑΥΡΙΟ    Over 151,5 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ