Προβληματισμός στον Αρη

Καλημέρα σε όλους τουσ φίλους. Πολύ καλά μας πήγε η διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και πλέον ριχνόμαστε στη μάχη των πρωταθλημάτων, σε γεμάτο μπασκετικό πρόγραμμα. Η τέταρτη αγωνιστική της basket league δεν κρύβει μεγάλες ευκαιρίες αυτή τη φορά. Τα δεδομένα στη μάχη του Προμηθέα με τον Αρη οδηγούν οριακά στον άσο. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν μπει καλά στη σεζόν αντιμετωπίζοντας αγωνιστικά και εσωτερικά προβλήματα. Η διοίκηση έριξε πρόστιμο σε προπονητικό τιμ και παίκτες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και το κλίμα βάρυνε. Συν τοις άλλοις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σανικίτζε ήρθε και αυτός του Καββαδά για να βγάλει την ομάδα στη γύρα για αναζήτηση παικτών. Εκτός αυτού οι ξένοι Μπλάκνερ και Μπαρμπλ δεν έχουν ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση ως τώρα και υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης τουλάχιστον του ενός. Όλα αυτά συνθέτουν μια κάκιστη κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και ο Προμηθέας καραδοκεί. Οι Πατρινοί στην έδρα τους μεταμορφώνονται, παίζουν με ενθουσιασμό και έχουν το υλικό για να «χτυπήσουν» μέχρι τέλους το ματς με τον Αρη στην κατάσταση που βρίσκεται αυτός. Εχοντας και δίπλα τους 5,5 πόντους οι γηπεδούχοι δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια από την επιλογή του άσου.

Στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την ΑΕΚ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η Ενωση. Δεν τίθεται θέμα νίκης, αλλά θεωρώ πως το χάντικαπ των 18,5 πόντων είναι κομματάκι τσιμπημένο. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους έχουν κερδίσει ήδη τον Απόλλωνα. Φέτος δείχνουν να κινούνται περισσότερο αμυντικά από την περσινή σεζόν. Οι Μπάρλοου και Κάφεϊ κινούνται σταθερά σε διψήφιο και μαζί με τους Μακ Μίλαν και Χότον μπορούν να υπερασπιστούν το χάντικαπ. Η ΑΕΚ πλέον καλείται να διαχειριστεί τις δυνάμεις της ελέω Τσάμπιονς Λιγκ. Ηδη έχει δύο νίκες εκεί, αλλά ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μπεσίκτας και περιμένω στο τέλος να κάνει συντήρηση σήμερα. Θα ρισκάρω στον άσο.

Τέλος στην Ισπανία έχουμε το μεγάλο παιχνίδι των ευχάριστων εκπλήξεων ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Τενερίφη. Μια μεγάλη μάχη επιθέσεων. Ομάδες με τρελούς σουτέρ, που παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ και τρέχουν ασταμάτητα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν 85 πόντους κατά μέσο όρο στην έδρα τους δια χειρός Μπάμφορθ, Μούμπρου, Ερικ και Ερβέλ, ενώ η Τενερίφη έχει 4 νίκες στα 5 φετινά της παιχνίδια έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Ντόρνεκαμπ, Γουάιτ, Ινγκλις, Βάσκεθ και Μπόγρη. Ο νικητής αναμένεται να βγει πάνω από τους 80 πόντους με το over 160,5 να έχει το σχετικό προβάδισμα.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (5,5) – ΑΡΗΣ           1 (1.85)

ΤΡΙΚΑΛΑ (18.5) – ΑΕΚ     1 (1.85)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ             Over 160,5 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ