Πονοκέφαλοι για Μπαρτζώκα

Πολύ ωραία παιχνίδια περιέχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω με δύο πολύ πιθανές απλές νίκες της τάξεως του 1.50 ως στηρίγματα. Πρώτη στάση η Ιταλία και το Μπρίντιζι – Τορίνο. Η γηπεδούχος έχει σαφέστατα ανώτερο σύνολο από την αντίπαλό της, αλλά έχει χάσει κάποια ματς στο όριο, όπως το 82-78 από τη Ρετζιάνα και το 91-81 από τη Βαρέζε στην παράταση και ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο φινάλε της τέταρτης περιόδου. Η Τορίνο πήρε την εμπειρία της περασμένης σεζόν και φέτος αναμένεται να κινηθεί πιο ψηλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ. Στην τελευταία της έξοδο ηττήθηκε εύκολα από την Κάπο με 90-77, ενώ ακολούθησε η εξαντλητική νίκη επί της Κρεμόνα με 85-82 στην παράταση. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση της αντιπάλου της.

Από την Ιταλία περνάω στην Ισπανία και στηρίζω θερμά την αγαπημένη Μπέτις κόντρα στην Ομπραντόιρο. Εχω ξαναγράψει ότι οι γηπεδούχοι φέτος είναι ενισχυμένοι και στο σπίτι τους τέτοιου είδους παιχνίδια αναμένεται να τα καθαρίσουν. Μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες αναγνωρισμένης αξίας όπως ο Νάχμπαρ, ο Σάντσεζ, ο Στογιανόφσκι, ο Τσέρι, ο Λόκετ και ο Ζόριτς. Η Ομπραντόιρο δείχνει ότι θα έχει μια πολύ δύσκολη σεζόν μετρώντας ως τώρα 4 ήττες σε 5 αγώνες. Μάλιστα η μοναδική της νίκη ήρθε με τα χίλια ζόρια επί της προτελευταίας Μανρέσα στην παράταση με 82-78. Επειδή η απλή νίκη της Μπέτις έχει πέσει στα επίπεδα του 1.40 θα τσιμπήσω το χάντικαπ στους 2,5 πόντους επιλέγοντας τον άσο και ανεβάζοντας την απόδοση στο 1.55.

Στην αναμέτρηση της Φουενλαμπράδα με την Μπαρτσελόνα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι οι Καταλανοί, αλλά το χάντικαπ δείχνει πονηρό για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα από τη γηπεδούχο, που ως τώρα σε 5 αγώνες έχει μόνο μία νίκη και την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε 111 πόντους από την Γκραν Κανάρια. Πάντως στην έδρα της μεταμορφώνεται και αναμένεται να συνέλθει σύντομα. Δεν έχει υλικό για να κινδυνεύσει με παίκτες όπως ο Πόποβιτς, ο Κρουζ, ο Ντιαγκνέ, ο Γουέαρ και ο Σμιτς. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει λύσεις στα αγωνιστικά της προβλήματα, με το ροτέισον να έχει μικρύνει λόγω των τραυματισμών και οι αγώνες να έρχονται ο ένας μετά τον άλλον. Κέρδισε εύκολα την Μπέτις, έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα, την βγήκε το λάδι για να κερδίσει την Μπάμπεργκ με τέσσερις πόντους και σήμερα δίνει το τέταρτο ματς σε διάστημα επτά ημερών χωρίς Λαουάλ, Ναβάρο και Ρίμπας. Περιμένω ακόμα και αν ξεφύγει στο τέλος να κάνει συντήρηση φέροντας τον άσο σε πρώτο πλάνο με το χάντικαπ των 10,5 πόντων.

 

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΤΟΡΙΝΟ     Απλή νίκη Μπρίντιζι (1.50)

ΜΠΕΤΙΣ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ (2,5) 1 (1.55)

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (10,5) – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ      1 (1.68)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ