Πλούσιο θέαμα στην Κωνσταντινούπολη

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και μια όμορφη εβδομάδα να έχουμε. Πέφτει η αυλαία αρκετών μεγάλων πρωταθλημάτων σήμερα στο μπάσκετ, αλλά προσωπικά θα κρατήσω ένα και καλό σημείο. Λέω να πάρω το ρίσκο και να πάω σε ένα εναλλακτικό over, αλλά αυτή τη φορά τσιμπώντας το line προς τα πάνω για να το πληρωθούμε σε καλύτερη απόδοση. Αφορά το ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας. Συγκρούονται δύο από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, οι οποίες παράλληλα έχουν και το μυαλό τους στην Ευρώπη. Η Γαλατά του Αταμάν μέχρι τώρα βάζει και δέχεται σταθερά 80 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Ερχεται από τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Νταρουσάφακα με 85-81 ανεβάζοντας την ψυχολογία της. Σε τρομερή κατάσταση οι Πρέλτζιτς, Μίτσοφ, Πλέις, Σκιλμπ και Ντίμπλετ. Απαντες κινούνται σταθερά σε διψήφιο. Από την άλλη η ενισχυμένη Μπεσίκτας με ρεκόρ 5-1 στο πρωτάθλημα και καταπληκτική χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοράρει 85 πόντους και παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ. Πολυφωνία στην επίθεση με Τόμπσον, Σανλί, Γουίμς, Στρόμπερι και Κλαρκ. Η λογική λέει πως αμφότερες οι ομάδες θα κινηθούν πάνω από τους 80 πόντους. Θα επιλέξω το over 164,5 στο 2.10

Οσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα μεγάλη προσοχή στο χάντικαπ του Ολυμπιακού στο Λαύριο. Οι 20 πόντοι είναι υπερβολική εν μέσω τόσο δύσκολων αγώνων στην Ευρωλίγκα. Εξάλλου ο Σφαιρόπουλος μέχρι τώρα δεν πιέζει τους παίκτες του στο πρωτάθλημα.

Επίσης στην Ιταλία το Μπρίντιζι Καντού λογικά θα πάει στο over, αφού η Καντού έχει το μυαλό της αποκλειστικά στην επίθεση, ενώ οι γηπεδούχοι εντός έδρας βγάζουν ενέργεια στο παιχνίδι τους και κινούνται κοντά στους 80 πόντους.

 

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ       Over 164,5 (2.10)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ