Παιχνίδι με τους πόντους

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής και θεωρώ πως οι δύο καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης ετοιμάζουν δύο μεγαλοπρεπέστατες παραστάσεις στον κόσμο τους και θα κινηθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα από πλευράς παραγωγικότητας.

Αρχικά στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ μετά την… σφαλιάρα από τη Ζαλγκίρις κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά ενώ ακόμα και η θέση της στην τετράδα δεν είναι εξασφαλισμένη αν δεν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα. Συνήθως μετά από ήττες εκτός προγράμματος η ομάδα του Ιτούδη παρουσιάζεται συγκεντρωμένη και αντιδρά με πειστικό τρόπο. Σήμερα υποδέχεται την Εφές, η οποία επιτρέπει σταθερά 87,2 πόντους στις εξόδους της, την ώρα που οι Ρώσοι στο σπίτι τους αγγίζουν σταθερά τους 90. Εχοντας τα όπλα στη φαρέτρα τους οι γηπεδούχοι μπορούν να ανοίξουν τον ρυθμό, όπως έκαναν και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Τουρκία επικρατώντας με 93-87. Σε 14 αγώνες κόντρα στην Εφές έχει πετύχει 12 νίκες και θα τις κάνει 13 σχετικά εύκολα. Θα προτιμήσω να μην μπλέξω με διαφορές και lines επιλέγοντας το over 90,5 στους πόντους της ΤΣΣΚΑ στο 1.80.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ φιλοξενεί τη Μιλάνο και ο ρυθμός να είναι τρελό. Οι γηπεδούχοι μετά το 91-89 στη Γερμανία επί της Μπάμπεργκ έπιασαν την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή με 14-5. Ο Γιουλ οργιάζει και βλέπει πλέον ορθάνοιχτη την πόρτα για το ΝΒΑ την επόμενη σεζόν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε νίκες, στην έδρα τους έχουν 8 σε 9 αγώνες και η επίθεσή τους πετάει φωτιάς σκοράροντας 92 πόντους κατά μέσο όρο. Η Μιλάνο προέρχεται από την καλύτερή της εμφάνιση επικρατώντας του Ολυμπιακού με 99-83. Νωρίτερα είχε επικρατήσει και της Γαλατά με 92-87. Παίζει χωρίς άγχος και το μόνο που σκέφτεται είναι η επίθεση. Λογικό αφού οι Μακ Λιν, Σιμον, Ντράγκιτς και Ραντούλιτσα είναι πολύ καλοί στο εκτελεστικό κομμάτι, αλλά αμυντικά υστερούν. Για το λόγου το αληθές οι Ιταλοί διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση με 88,3 πόντους παθητικό συνολικά και 90,5 μακριά από το σπίτι της. Μάλιστα στον πρώτο γύρο δέχτηκαν μέσα στην έδρα τους 101 πόντους από τους Μαδριλένους (101-90).

 

ΤΣΣΚΑ – ΕΦΕΣ    Over 90,5 ΤΣΣΚΑ (1.80)

ΡΕΑΛ Μ. – ΜΙΛΑΝΟ       Over 91,5 (1.75)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ