Ντερμπάρες σε όλα τα μέτωπα

Ημέρα των ντέρμπι είναι η σημερινή σε ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ. Μπορεί την παράσταση να κλέβει τον μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά στο μπασκετάκι έχουμε δύο σπουδαία ματς σε Ισπανία και Γερμανία.

Στην ACB η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η Μπάρτσα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις απουσίες κάνοντας μικρότερο ροτέισον ο Μπαρτζώκας, κάτι που φέρνει μεγαλύτερη κόπωση. Το διπλό επί της Μακάμπι με 79-69 ανέβασε την ψυχολογία, αλλά όσο πονάνε οι Ναβάρο και Λαουάλ υπάρχει θέμα. Μην ξεχνάμε και τη σοβαρή απώλεια του τραυματία Ρίμπας. Είναι δύσκολο χωρίς αυτούς οι Καταλανοί να αντέξουν ένα τόσο μεγάλο σερί οριακών αγώνων. Από την άλλη η Ρεάλ καθάρισε τη Γαλατά με 90-81, οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα ούσα η μοναδική ομάδα με το απόλυτο και σκοράρει 95 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Γιουλ συνεχίζει να οργιάζει και το τάιμινγκ δείχνει να είναι υπέρ της. Εχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα «Κλάσικο» και θα της δώσω και πάλι το σχετικό προβάδισμα λόγω καλύτερου ρυθμού.

Στη Γερμανία το τρένο της Μπάμπεργκ δεν έχει σταματημό. Πετάει από νίκη σε νίκη και σαρώνει τα πάντα στον διάβα της. Μία μόνο ομάδα μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια και είναι η Μπάγερν. Ανασταλτικός παράγοντας η έξτρα κόπωση από το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Μιλάνο, το οποίο κέρδισε στην παράταση με 106-102. Η Μπάγερν είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί και διαθέτει πολύ καλό υλικό σκοράροντας πάνω από 80 πόντους δια χειρός Μπούκερ, Ρέντινγκ, Κλέμπερ, Τέιλορ, Μπαρτέλ και Τζέντοβιτς. Μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της αντιπάλου της και να δούμε μια αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες. Τα 12 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας είχαν τουλάχιστον 156 πόντους και το line βρίσκεται στους 155,5. Λογικά ο νικητής θα βγει πάνω από τους 80 δίνοντας ξεκάθαρη αξία στο over.

Τέλος το ΤΣΣΚΑ – Ζενίτ στη VTB δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο του over. Εκεί συνηγορεί η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων και οι φετινοί τους μέσοι όροι. Μαζί με την Ούνις είναι οι τρεις ομάδες που έχουν το απόλυτο ως τώρα στην κατηγορία. Η ομάδα του Ιτούδη σε αυτά τα ματς παίζει πολύ ελεύθερα και σοβαρεύεται στην Ευρωλίγκα. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει Ενισέι, Αστάνα και Αφτοντορ σκοράροντας 98 πόντους κατά μέσο όρο. Το δίδυμο Τεόντοσιτς – Ντε Κολό συνεχίζει να βγάζει μάτια. H Ζενίτ με τη σειρά της έχει το 4/4 βάζοντας στα τρία πιο πρόσφατα 89 στην Κάλεβ, 96 στην Αφτοντορ και 90 στη Ρίγα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Τίμα, Γουάιτ, Τούλσον και Μάρκοβιτς. Παρότι το line είναι ψηλά περιμένω ένα πολύ θεαματικό ματς και την ΤΣΣΚΑ πάνω από τους 90 και πάλι.

 

ΤΣΣΚΑ – ΖΕΝΙΤ   Over 172,5 (1.80)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ Μ.         Απλή νίκη Ρεάλ (1.75)

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ           Over 155,5 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ