Με το μυαλό στην Ευρωλίγκα

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, όπου έχω την αίσθηση πως θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις. Οσο προχωράει η Ευρωλίγκα είναι λογικό οι ομάδες που δεν έχουν τεράστιο ρόστερ να βγάζουν ολοένα και μεγαλύτερη κόπωση. Μία από αυτές είναι η Μπάμπεργκ η οποία καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πλησιάσει στις θέσεις πρόκρισης και ξεκάθαρα έχει ρίξει αυτή την περίοδο το βάρος στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα πέτυχε σπουδαία νίκη στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι με 85-70, αλλά σπατάλησε αρκετές δυνάμεις και σήμερα δοκιμάζεται στην πανίσχυρη έδρα της Ουλμ, που παραμένει αήττητη στη φετινή σεζόν μετρώντας 11 νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν τον ρυθμό σκοράρουν 92 πόντους κατά μέσο όρο στο σπίτι τους και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Τρινκιέρι που έχει στο μυαλό της και το κρίσιμο ματς με την Εφές που ακολουθεί.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προβληματίζει, με τον Μπαρτζώκα να μην μπορεί να βρει λύση στα αγωνιστικά προβλήματα που από το ξεκίνημα της σεζόν ταλαιπωρούν την ομάδα. Οι απουσίες παραμένουν πολλές και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό στο ροτέισον τον Ελληνα τεχνικό, κάτι που φέρνει μεγαλύτερη κόπωση. Στην Ευρωλίγκα ηττήθηκε από την Εφές στην Τουρκία με 72-68 φτάνοντας τις τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα έχει δύο ήττες σε δέκα αγώνες, αλλά δεν είναι λίγα τα ματς που έχει παίξει με τη φωτιά. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στον πόντο με 79-78 την Γκραν Κανάρια εντός. Νωρίτερα είχε χάσει από τη Μάλαγα με 95-89. Από τις πέντε φετινές της εξόδους μόνο στη μία κέρδισε με περισσότερους από 6 πόντους. Σήμερα δοκιμάζεται στην Ανδόρρα, που διαθέτει πολύ δυνατή πρώτη πεντάδα, έχει χαρισματικούς σουτέρ και βρίσκεται σταθερά στην οχτάδα έχοντας το απόλυτο σε πέντε εντός έδρας αγώνες. Υπό αυτές τις συνθήκες το χάντικαπ των 7,5 πόντων δείχνει υπερβολικό και ο άσος έχει το προβάδισμα.

Στην Ιταλία ξεκάθαρο παιχνίδι έδρας δείχνει το Τορίνο – Καζέρτα. Οι γηπεδούχοι παίζουν με ενθουσιασμό στο σπίτι τους και έχουν ρεκόρ 2-2 σε αυτό. Κέρδισαν Πέζαρο και Κρεμόνα, ενώ ηττήθηκαν στο φινάλε από Μιλάνο με 100-97 και Βενέτσια με 93-90 στην παράταση. Η Καζέρτα τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, αλλά εκτός έχει προβλήματα με 3 ήττες σε 5 αγώνες και 90 πόντους παθητικό. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στο τέλος εντός την Μπρέσια με 89-83. Τέταρτο σερί ματς που κρίνεται στο όριο και είναι λογικό να βγάλει κούραση. Αποδεκτή η νίκη της Τορίνο στο 1.67.

 

ΟΥΛΜ (5,5) – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ         1 (1.80)

ΑΝΔΟΡΡΑ (7,5) – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ           1 (1.90)

ΤΟΡΙΝΟ – ΚΑΖΕΡΤΑ         Νίκη Τορίνο (1.67)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ