Μαχητής ο Πούιγ

Πέφτουν κορμιά σε ακόμα ένα γκραν σλαμ στο τένις όπου φτάσαμε αισίως στην οχτάδα. Πρώτος προημιτελικός στο US OPEN και παράλληλα γαλλικός εμφύλιος ανάμεσα στον Πούιγ και τον Μονφίλς. Ο Πούιγ έκανε τη μεγάλη έκπληξη πετώντας εκτός του Ναδάλ και μάλιστα σε πέντε σετ. Συνεχίζει να βρίσκεται στην καλύτερή του φάση παίζοντας εξαιρετικό τένις και βάζοντας μεγαλύτερο βάθος στα χτυπήματα προσέγγισης μειώνοντας τον χρόνο αντίδρασης του αντιπάλου.

Ο Μονφίλς από την άλλη κατά γενική ομολογία βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Μπορεί να βγάλει επιστροφή με τον πιο απίθανο τρόπο. Εχει ανεβάσει το ποσοστό πρώτου σερβίς, ενώ διόρθωσε και το πρόβλημα στην φυσική του κατάσταση, όπου του δημιουργούσαν πρόβλημα στα ματς μεγάλης διάρκειας. Πλέον βρίσκεται στο Νο 12 της κατάταξης και στη μία και μοναδική φορά που αντιμετώπισε τον συμπατριώτη του κατάφερε να κερδίσει με 3-2 στο περσινό Αυστραλιάνο Οπεν. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα.

Μεγάλη μάχη μέχρις εσχάτων και ο νικητής στις λεπτομέρειες. Πάντως, αν ο αγώνας πάει στα πέντε σετ δύσκολα θα την βγάλει καθαρή ο Πούιγ μετά το εξαντλητικό ματς με τον Ναδάλ που κράτησε 4.30 ώρες. Θα επιλέξω το χάντικαπ των 6,5 γκέιμς για το Νο 25 της κατάταξης.

 

ΠΟΥΙΓ (6,5 γκέιμς) – ΜΟΝΦΙΛΣ  1 (1.75)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ