Μάχη μέχρι τέλους στο ΟΑΚΑ

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα και έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή για τους πράσινους. Η ομάδα του Πασκουάλ έχει ρίξει όλο το βάρος αυτή την περίοδο στην Ευρωλίγκα, όπου ματώνει για να κλέψει την τέταρτη θέση από τη Φενέρ. Ερχεται από τεράστιο διπλό επί της Μπασκόνια κάνοντας τρομερό ματς σε όλα τα επίπεδα και ακολουθεί αυτό με την ΤΣΣΚΑ. Η κούραση είναι μεγάλη και ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι περίεργος. Στο πρωτάθλημα η αλήθεια είναι πως πολύ δύσκολα θα πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, αφού πέραν του δικού του απόλυτου θα πρέπει να περιμένει μία ήττα του Ολυμπιακού, κάτι που φαντάζει τρομερά δύσκολο με τέσσερα ματς να απομένουν. Η ΑΕΚ από την άλλη έχει καπαρώσει την τρίτη θέση, παίζει πολύ καλό μπάσκετ με τον Μανωλόπουλο ως πρώτο προπονητή και έρχεται από το πειστικό 89-63 στην έδρα του Κόροιβου. Στα 23 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στους «πράσινους» έχει υποστεί 21 ήττες, αλλά τα τελευταία χρόνια παλεύει μέχρι τέλους τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε με 77-68, αλλά το θετικό σήμερα είναι ότι ο αντίπαλός της έρχεται από διπλή ευρωπαϊκή υποχρέωση, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί μένοντας μέχρι τέλους μέσα στη διεκδίκηση της νίκης.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα έχω ξεχωρίσει αρχικά τον άσο της Κρεμόνα κόντρα στη Σάσαρι. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ως τελικό επιβίωσης. Βρίσκονται στην τελευταία θέση, αλλά δεν τα παρατάνε. Εχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, εντός έδρας είναι πολύ ανταγωνιστικοί, ενώ την περασμένοι αγωνιστική πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς στο Μιλάνο χάνοντας από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με 86-78. Η Σάσαρι από την άλλη βρίσκεται σταθερά στην οχτάδα, αλλά παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα και μακριά από την έδρα της μετράει μόνο 3 νίκες σε 11 αγώνες. Παράλληλα κουβαλάει την κόπωση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό, όπου ηττήθηκε στη Γαλλία με 73-62. Ερχεται από τρεις κολλητές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και αντιμετωπίζει μία αντίπαλο από την οποία έχει χάσει τα τρία τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Θα πάω με το τεράστιο κίνητρο της Κρεμόνα.

Στη Γαλλία η αντεπίθεση του Στρασβούργου καλά κρατεί, με την ομάδα του Κολέ να έχει πιάσει την εξάδα πλέον και να τρέχει τουλάχιστον για την πολυπόθητη τέταρτη θέση. Εχει τη μεγάλη ευκαιρία σήμερα να φτάσει σε απόσταση βολής από τη Ναντέρ, η οποία εχθές υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της από την Γκραβελίν. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 10-1 στην έδρα τους και χωρίς τον βραχνά της Ευρώπης λειτουργούν πολύ καλύτερα στο παρκέ όσον αφορά τη διάρκεια. Μετράνε έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί κόντρα στη Σαλόν, παρά την εξαιρετική πορεία της φιλοξενούμενης. Παράλληλα θέλει να πάρει και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 81-74. Λογικά θα τα καταφέρει. Οριακά αποδεκτή η απλή νίκη του Στρασβούργου στο 1.50.

 

ΑΕΚ (5,5) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      1 (1.70)

ΚΡΕΜΟΝΑ – ΣΑΣΑΡΙ       Νίκη Κρεμόνα (1.80)

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ                Νίκη Στρασβούργου (1.50)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ