Μάχη κορυφής στη Θεσσαλονίκη

Πλούσιο το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα με πολλά μεγάλα παιχνίδια σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ. Πρώτη στάση το Ολντενμπουργκ – Νεπτούνας. Ξεκάθαρο παιχνίδι έδρας. Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν σκαμπανεβάσματα στην Μπουντεσλίγκα, αλλά στην Ευρώπη τα πάνε αρκετά καλά έχοντας δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Κέρδισαν Βέντσπιλς και Ρόζα εκτός, αλλά ηττήθηκαν από τη Βιλερμπάν στον καλάθι με 81-79. Κόντρα στους Λιθουανούς μπορούν να κάνουν σεφτέ και εντός έδρας στη διοργάνωση. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι έχοντας το 3/3, ενώ παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας. Στη Λιθουανία κινούνται σε μέτρια επίπεδα με 5 νίκες και ισάριθμες ήττες σε 10 αγώνες επιτρέποντας 73 πόντους.

Στη μάχη της ΜΖΤ Σκοπίων με την Γκραν Κανάρια έχω την αίσθηση πως το line είναι υπερβολικό. Δεν λέω η ισπανική ομάδα διαθέτει χαρισματικούς σουτέρ και ανώτερο ρόστερ, αλλά πλέον έχοντας το απόλυτο σε τρεις αγώνες μπορεί να κάνει ροτέισον σε κάποια παιχνίδια όπως αυτό. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ένατη θέση και επιβάλλεται να αφιερωθεί περισσότερο εκεί. Μετά το κακό της ξεκίνημα ισορρόπησε την άμυνά της και κέρδισε Φουενλαμπράδα, Μούρθια και Μπέτις χωρίς να δεχτεί από καμία περισσότερους από 62 πόντους. Μπορεί να κρατήσει μέχρι τους 70 την MZT δίνοντας αυτομάτως αξία στο under 167,5.

Tέλος την αναμέτρηση του Αρη με την Μπάνβιτ σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό τσιμπώντας κομματάκι το χάντικαπ στους 4,5 πόντους. Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο στα τρία ευρωπαϊκά τους. Ο Αρης, όμως, κουβαλάει μεγάλη κόπωση από το δευτεριάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου πάλεψε, αλλά υπέκυψε. Η Μπάνβιτ με τη σειρά της είναι ενισχυμένη και συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στον διάβα της παραμένοντας αήττητη και στα οχτώ φετινά της παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη. Διαθέτει γεμάτο ρόστερ με Τεοντόρε, Μούριτς, Κούλιγκ, Ορελικ, Τσάπελ και Βίντμαρ. Είναι σε θέση να φέρει το ματς με τον Αρη στα δικά της μέτρα.

 

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ            Νίκη Ολντενμπουργκ (1.75)

ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙA            Under 167,5 (1.75)

ΑΡΗΣ – ΜΠΑΝΒΙΤ (4,5)  2 (1.70)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ