Μάχη αήττητων στο ΣΕΦ

Σήμερα έχουμε το σπουδαίο ντέρμπι των αήττητων στην basket league ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας το 7/7, αλλά μόνο μία θα παραμείνει εκεί. Μεγαλύτερη η κόπωση στον Ολυμπιακό, που έπαιξε μία μέρα αργότερα από την αντίπαλό του στην Ευρώπη. Επαιξε την Πέμπτη με τη Μακάμπι και ηττήθηκε στο ΣΕΦ μετά από ένα εξαντλητικό ματς. Η ΑΕΚ έπαιξε Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζάν και κέρδισε. Ο Σφαιρόπουλος δεν θα έχει τον Αγραβάνη, αλλά βλέπεοι την ομάδα του φέτος να κινείται σταθερά πάνω από τους 80 σε όλες τις διοργανώσεις. H AEK από την άλλη στις τέσσερις φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα σκοράρει 79,5 πόντους κατά μέσο όρο. Οι δύο ομάδες διαθέτουν μέχρι τώρα τις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και περιμένω να το πιστοποιήσουν στο παρκέ ξεπερνώντας τους 72 πόντους αμφότερες. Λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στη νίκη και παραγωγικά μπορούν να πιάσουν τα φετινά τους στάνταρ δίνοντας αυτομάτως αξία στο over 145,5.

Στη Λευκάδα η τοπική Δόξα υποδέχεται τον  Αρη, σε ένα ματς που οι Θεσσαλονικείς προβάλλουν ως το φαβορί για τη νίκη αλλά το χάντικαπ είναι πονηρό. Οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστική στο σπίτι τους και παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Σε 4 αγώνες στη Λευκάδα έχουν δύο νίκες, ενώ παράλληλα έβγαλαν το λάδι στον Ολυμπιακό χάνοντας οριακά με 94-93 και ηττήθηκαν εύκολα από τον Παναθηναϊκό. Ο Αρης θέλει να γίνει η τρίτη ομάδα μετά τους αιωνίους που θα περάσει από εκεί, αλλά θεωρώ πως θα του βγει το λάδι έχοντας στην πλάτη του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα. Κέρδισαν τον Κόροιβο με το ζόρι στην παράταση και ακολούθησαν οι ήττες από Νίμπουργκ, Παναθηναϊκό και Φρανκφούρτη σε διάστημα 12 ημερών. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο πέρασμα για την ομάδα του Πρίφτη και θα επιλέξω τον άσο στους 6,5 πόντους.

Κλείνω με Ισπανία και το πολύ πιθανό over της Εστουδιάντες με την Γκραν Κανάρια. Οι Φοιτητές στο σπίτι τους παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ, ανοίγουν τον ρυθμό και στηρίζονται στο περιφερειακό σουτ. Στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 2-2 σκοράροντας 82 πόντους και επιτρέποντας 81. Τα τρία από αυτά τα ματς είχαν τουλάχιστον 160 πόντους συνολικά. Η Γκραν Κανάρια από την άλλη διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και σαφέστατα μεγαλύτερο βάθος, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές φέτος που έχει πληρώσει τα αμυντικά της προβλήματα. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Νίζνι με 98-87 για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Οι τρεις από τις τέσσερις φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα είχαν τουλάχιστον 167 πόντους συνολικά. Πολύ πιθανό το σενάριο να κινηθούν αμφότερες οι ομάδες πάνω από τους 80 φέροντας το over 161,5 σε πρώτο πλάνο.

 

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (6,5) – ΑΡΗΣ    1 (1.80)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ       Over 145,5 (1.87)

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ           Over 161,5 (1.70)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ