Κρατάει δυνάμεις ο Παναθηναϊκός

Μπόλικο ενδιαφέρον έχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και ως συνήθως θα ξεκινήσω από την Basket League και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Προμηθέα. Η ομάδα του Πασκουάλ εξαντλήθηκε στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ούλκερ στην Τουρκία για την Ευρωλίγκα. Κόντρα στον Προμηθέα θεωρώ δεδομένο πως θα προσπαθήσει να πετύχει μια νίκη σπαταλώντας όσο γίνεται λιγότερες δυνάμεις. Ετσι δεν περιμένω να φορτσάρει ιδιαίτερα, μόνο να κριθεί απαραίτητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο 4-9, στην έδρα τους έχουν 3 νίκες σε 6 αγώνες και θέλουν να βάλουν τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Λογικά θα περιμένουν ακόμα λίγο, αλλά μπορούν να υπερασπιστούν τουλάχιστον το χάντικαπ των 20 πόντων. Ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην Ευρωλίγκα, όπου κινδυνεύει άμεσα.

Οριακά αποδεκτή η νίκη του Ρεθύμνου κόντρα στον Κολοσσό στο 1.45. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά στην Κρήτη δεν μασάνε και η ήττα από τη Δόξα Λευκάδας με 86-80 τους έχει πεισμώσει. Αυτή ήταν η μόνη φετινή εντός έδρας ήττα τους σε έξι αγώνες και δεύτερη κολλητή κρίνεται απαγορευτική. Ο Κολοσσός είναι κυρίως ομάδα έδρας έχοντας μέχρι τώρα επτά νίκες, αλλά μόνο μία μακριά από το νησί. Μάλιστα στις εξόδους τους δεν ξεπερνάει παραγωγικά τους 67 πόντους έχοντας πολλά νεκρά διαστήματα.

Θα κλείσω με Ισπανία και το δυνατό over της Γκραν Κανάρια με την Ανδόρα. Εδώ οι μέσοι όροι μιλάνε από μόνοι τους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας πέντε σερί νίκες και στο σπίτι τους πετυχαίνουν 84 πόντους ανά αγώνα ανοίγοντας πάντα τον ρυθμό. Η Ανδόρα από την άλλη προσφέρει πλούσιο θέαμα και δεν είναι τυχαίο ότι εκτός έδρας δέχεται 90 πόντους σταθερά και τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της συνολικά είχαν τουλάχιστον 161 πόντους. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Μπέτις χαλαρά με 95-69 και συνεχίζει να βλέπει εξάδα. Θα τρέξει και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων μετατρέποντας σε ροντέο την αναμέτρηση.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (20,5) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (1.80)

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ               Νίκη Ρεθύμνου (1.45)

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ       Over 165,5 (1.75)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ