Κι ο νους τους ταξιδεύει…

Μια ωραιότατη μπασκετική τριάδα έχω κρατήσει για σήμερα και θα ξεκινήσω δυναμικά από τον πονηρό άσο της Μπουγιούκσεχιρ κόντρα στη Νταρουσάφακα. Η Νταρουσάφακα έχει ρίξει πολύ χρήμα φέτος για να φτάσει στην προσωπική της υπέρβαση στην Ευρωλίγκα. Ερχεται από το εξαντλητικό διπλό στην παράταση επί της Μπάμπεργκ με 99-97 και ακολουθεί ο τελικός πρόκρισης με τον Ερυθρό Αστέρα. Πού μυαλό για το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή; Ο αγώνας με την Μπουγιούκσεχιρ περνάει σε δεύτερη μοίρα και ο Μπλάτ δεν θέλει με τίποτα να πιέσει τους παίκτες του πριν το ματς της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας με 8 νίκες σε 11 αγώνες και παίζουν τα ρέστα τους για να προλάβουν την οχτάδα. Θεωρώ πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τον αποπροσανατολισμό των γηπεδούχων και αν μη τι άλλο  να υπερασπιστούν το χάντικαπ των 9,5 πόντων που υπό αυτές τις συνθήκες φαντάζουν υπερβολικοί.

 Στην Ιταλία έχω γράψει πολλάκις πως η φετινή Καντού αδικεί τον εαυτό της σε πάρα πολλά παιχνίδια. Με το υλικό που διαθέτει θα έπρεπε να βρίσκεται εύκολα στην οχτάδα, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα. Μετά την αλλαγή προπονητή, πάντως, δείχνει ανεβασμένη με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και έχει πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ. Αν το πιστεύει και θέλει να το παλέψει τέρμα τα αστεία, αφού απομένουν μόνο έξι αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται τη Βαρέζε σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και έχει την ευκαιρία να φτάσει στην όγδοη εντός έδρας νίκη της σε 13 αγώνες. Πολύ κακή η φιλοξενούμενη εκτός έδρας έχοντας χάσει τα επτά στα έντεκα και συν τοις άλλοις στον πρώτο γύρο ηττήθηκε εύκολα εντός από την αντίπαλό της με 92-82 κάνοντας το λάθος να παίξει ζώνη. Εύχομαι να το επαναλάβει και να μας πληρώσει ο άσος.

Στην Ισπανία αναρωτιέμαι πως θα σπάσει το… ροντέο στο Φουενλαμπράδα – Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Λάσο σαρώνει τα πάντα στον διάβα της στην Ευρωλίγκα, καπάρωσε την πρώτη θέση ενόψει πλέι οφ και έκανε το δωράκι στον Παναθηναϊκό κερδίζοντας τη Φενέρ σε ένα σκληρό ματς υψηλών απαιτήσεων. Στον πρωτάθλημα έχει την καλύτερη επίθεση σκοράροντας κοντά στους 90 πόντους κατά μέσο όρο. Την περασμένη αγωνιστική έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 104-76 της Μπιλμπάο. Ο Γιουλ συνεχίζει να βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Η Φουενλαμπράδα από την άλλη μάχεται για τα πλέι οφ και είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τον τρελό ρυθμό της αντιπάλου της. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της είχαν τουλάχιστον 172 πόντους συνολικά, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα κόντρα στη Ρεάλ έφεραν over 166,5. Η γραμμή σήμερα βρίσκεται έναν πόντο χαμηλότερα και αναμένεται να ξεπεραστεί πάλι.

 

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (9,5)          1 (1.85)

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΡΕΑΛ Μ.  Over 165,5 (1.80)

ΚΑΝΤΟΥ – ΒΑΡΕΖΕ (4,5) 1 (1.90)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ