Θέαμα στη Μαδρίτη, αποφόρτιση στο ΟΑΚΑ

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως μενού της αγωνιστικής στην ισπανική liga endesa και η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Τενερίφη λογικά θα είναι με διαφορά η πιο θεαματική. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν από εκεί που έμειναν πέρσι, δηλαδή επίθεση και μόνο επίθεση. Ο Γιουλ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και παρασύρει και τους υπόλοιπους σε έναν τρελό ρυθμό. Την Παρασκευή ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 91-90 για την Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση σκοράροντας 92 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά παράλληλα επιτρέπουν 82. Βούτυρο στο ψωμί των… φονιάδων Ντόρνεκαμπ, Γουάιτ και Μπέιραν, που μέχρι τώρα οδηγούν εκ του ασφαλούς τους νησιώτες στην κορυφή της λίγκας με ρεκόρ 6-1 και 84 πόντους κατά μέσο όρο. Αναμένεται να δούμε ένα ματς με πλούσιο θέαμα, αμέτρητα περιφερειακά σουτ και τη Ρεάλ να κινείται πάνω από τους 90 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν δίνοντας αξία στο over.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Βαλένθια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μπασκόνια. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις για ακόμα μία σεζόν και αναμένεται να παλέψουν για την τρίτη θέση στο τέλος. Κινούνται σε παρόμοια επίπεδα μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 4-2 και οι φιλοξενούμενοι 5-2. Στην Ευρώπη η Βαλένθια κέρδισε μεσοβδόμαδα την Κούμπαν εκτός έδρας με 73-64 και η Μπασκόνια οργίασε κόντρα στην Ούλκερ επικρατώντας με 86-52 για την Ευρωλίγκα. Εκτός έδρας, όμως, δεν βγάζει την ίδια ενέργεια και πέρσι ηττήθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο με 85-78. Παράλληλα κουβαλάει μεγαλύτερη κόπωση, αφού ο ευρωπαϊκός της αγώνες διεξήχθη δύο μέρες αργότερα από αυτό της αντιπάλου της. Τα δεδομένα δίνουν το σχετικό προβάδισμα στη Βαλένθια, που αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

Ολοκληρώνω με την αναμέτρηση της basket league ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κολοσσό. Οι «πράσινοι» παραλίγο να κάνουν χαρακίρι κόντρα στη Μακάμπι. Προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές και στο τέλος έφτασαν να κυνηγάνε. Τελικά επικράτησαν στην παράταση και παρέμειναν στις πρώτες θέσεις του ομίλου της Ευρωλίγκας. Στο πρωτάθλημα έχουν ηττηθεί μόνο από το0ν Ολυμπιακό. Ο Πασκουάλ ψάχνει ακόμα να βρει τις ισορροπίες μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Παράλληλα ψάχνει να βρει τα πιο λειτουργικά σχήματα. Αφήνει αρκετά στον πάγκο τον Μπουρούση. Ο αγώνας με την ομάδα της Ρόδου θα λειτουργήσει περισσότερο ως αποφόρτιση και για δοκιμές. Ευκαιρία να παίξουν ελεύθερο μπάσκετ οι «πράσινοι» και να ανεβάσουν το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έρχονται από την οριακή νίκη επί του Κόροιβου σε ένα πολύ ανοιχτό ματς με 90-88. Οι Χολ, Ρέντικ, Αχονεν και Ρέλεφορντ κινούνται σταθερά σε διψήφιο και μπορούν να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή ενός πολύ θεαματικού ματς πληρώνοντας το over 149,5.

 

ΡΕΑΛ Μ. – ΤΕΝΕΡΙΦΗ     Over 175,5 (1.85)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ  Over 149,5 (1.85)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ           Νίκη Βαλένθια (1.65)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ