Η άνοδος της Πιστόια και οι… φοιτητές

Πολλά ωραία ματς έχουμε στο σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές. Ξεκίνημα από την Ισπανία και την άνιση μάχη της Ρεάλ με τη Φουενλαμπράδα. Η ομάδα του Λάσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας κατά βούληση και έχοντας δικαίως μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Μετά από ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα ηττήθηκε μεν στην Τουρκία από την Ούλκερ, αλλά κοίταξε την αντίπαλό της στα μάτια και έχασε στο όριο με 78-77. Σήμερα την περιμένω αγριεμένη ώστε να χρυσώσει το χάπι και η Φουνελαμπράδα φαντάζει ως το ιδανικό θύμα, αφού δεν παίζει καμία άμυνα επιτρέποντας 85,5 πόντους κατά μέσο όρο. Το χάντικαπ είναι πονηρό λόγω των υποχρεώσεων των Μαδριλένων στην Ευρωλίγκα γι’ αυτό και θα επιλέξω το over των πόντων της γηπεδούχους παρά το σχετικά τσιμπημένο 97,5 στο 1.95.

Πολύ ενδιαφέρον ματς έχουμε και στη Μαδρίτη ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Ανδόρρα. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί, αλλά σε 9 αγωνιστικές έχουν 6 ήττες. Βέβαια αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν βγάλει με πιο πρόσφατες τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Γκραν Κανάρια. Και στα δύο ματς, όμως, πάλεψαν αρκετά. Δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι και δεν νοείται να υποστούν ακόμα μία κολλητή ήττα. Η Ανδόρρα φέτος βλέπει πλέι οφ, αλλά είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας. Από τις 6 νίκες που έχει ως τώρα μόνο η μία σημειώθηκε μακριά από το σπίτι της και αυτή κόντρα στην ουραγό Μανρέσα με 93-91 και καλάθι στη λήξη. Δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση της Εστουδιάντες, που θα ανοίξει τον ρυθμό και θα έχει την απαιτούμενη ώθηση από τον κόσμο της.

Θα κλείσω με την πολύ πιθανή νίκη της Πιστόια στην Ιταλία κόντρα στην Τορίνο. Το παραμύθι της φιλοξενούμενης έχει κρατήσει πολύ για το μέγεθος και την ποιότητά της. Οι τέσσερις νίκες σε 9 αγώνες και το πρόσφατο εκτός έδρας 89-77 επί της Καντού αποτελούν ήδη την προσωπική της υπέρβαση. Τον ρόλο του κακού δράκου θα παίξει η ανώτερη Πιστόια, που στην έδρα της δαγκώνει έχοντας 3 νίκες σε 4 αγώνες και θεωρώ δεδομένη την άμεση αγωνιστική της άνοδο. Εξάλλου παίκτες σαν τον Πέτγουεϊ, τον Λομπάρντι, τον Μουρ και τον Ρόμπερτς στην καλή τους μέρα μπορούν να σμπαραλιάσουν την σοφτ άμυνα των φιλοξενούμενων που μακριά από το σπίτι τους επιτρέπουν 82 πόντους κατά μέσο όρο.

 

ΡΕΑΛ Μ. – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ  Ρεάλ over 97,5 (1.95)
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΑΝΔΟΡΡΑ        Νίκη Εστουδιάντες (1.66)
ΠΙΣΤΟΪΑ – ΤΟΡΙΝΟ          Νίκη Πιστόια (1.67)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ