Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ

Εχουμε φτάσει αισίως στην ένατη αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην Τουρκία κόντρα στην Ούσακ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μεν σε θέση πρόκρισης έχοντας ρεκόρ 4-4, αλλά παίζουν σε πολλά ματς με τη φωτιά και μακριά από το σπίτι τους έχουν πρόβλημα. Ο Κλάντον μπορεί να κινείται σταθερά δε διψήφιο, αλλά οι υπόλοιποι δεν βγάζουν την ίδια ενέργεια στις εξόδους. Η Ούσακ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά έχοντας ρεκόρ 2-6. Επιβάλλεται να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει. Στην έδρα της μεταμορφώνεται, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει ρεβάνς από την Ελληνική ομάδα για την οριακή ήττα με 59-52 στον πρώτο γύρο, σε ένα ματς που μέχρι το τελευταίο δίλεπτο πήγαινε πόντο-πόντο. Θα δώσω το προβάδισμα νίκης στους Τούρκους με βαριά καρδιά.

Μεγάλο ματ στο Βελιγράδι ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Μπεσίκτας. Οι Σέρβοι καίγονται περισσότερο για τη νίκη, αφού ακροβατούν πάνω στην γραμμή της πρόκρισης, αλλά αμυντικά έχουν πρόβλημα επιτρέποντας στην έδρα της 78 πόντους κατά μέσο όρο. Η Μπεσίκτας παίζει γρήγορο μπάσκετ, διαθέτει εξαιρετικούς Αμερικανούς και έχει άγνοια κινδύνου αφού βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλο με 7 νίκες σε 8 αγώνες και 82 πόντους ανά αγώνα. Υπό αυτές τις συνθήκες το να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα φαντάζει ένα πολύ πιθανό σενάριο και η γραμμή βρίσκεται στο σχετικά χαμηλό 150,5.

Πονηρό ματς στον δεύτερο όμιλο ανάμεσα στην Κίμικ και τη Λε Μαν. Οι Ουκρανοί έχουν ήδη επτά ήττες σε οχτώ αγώνες και δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι. Στην έδρα τους, πάντως, πολεμάνε όσο μπορούν και μόνο από την Καρσίγιακα ηττήθηκαν με περισσότερους από έξι πόντους διαφορά. Η Λε Μαν έχει ανώτερο σύνολο, θέλει τη νίκη για να πατήσει στην κορυφή του ομίλου και λογικά θα την πάρει. Οι 9,5 πόντοι, όμως, δείχνουν υπερβολικοί για μία ομάδα που εκτός έχει ήδη δύο ήττες σε τέσσερις αγώνες και έρχεται από την ήττα στη Βενέτσια με 74-62. Θα ρισκάρω στον άσο στο χάντικαπ ελπίζοντας οι Σμιθ, Λοβ και Πετρόφ να βρεθούν σε καλή μέρα ως συνήθως από πλευράς γηπεδούχων.

 

ΚΙΜΙΚ (9,5) – ΛΕ ΜΑΝ    1 (1.80)

ΟΥΣΑΚ – ΠΑΟΚ  Νίκη Ούσακ (1.65)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ               Over 150,5 (1.83)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ