Δύσκολη αποστολή για Αρη

Δεύτερο κυρίως μενού της αγωνιστικής του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, με τον Αρη να έχει πολύ δύσκολο έργο στο Ισραήλ κόντρα στην Ιρόνι. Οι Ισραηλινοί υστερούν μεν σε εμπειρία, αλλά αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση ως τελικό μετά τις ήττες από Νίμπουργκ και Μπάνβιτ. Ηγέτες της ομάδας οι Σκέλντεμπραντ, Γκέτις και Φάουστ. Ο Αρης μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, μπορεί η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ να έφερε αναστάτωση, αλλά επήλθε η ηρεμία μετά τις νίκες κόντρα σε Μπάκενς και Προμηθέα. Περιμένω ένα οριακό ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα δώσω μικρό προβάδισμα στον άσο τσιμπώντας το χάντικαπ στους 3,5 πόντους δίπλα στους γηπεδούχους.

Ακόμα ένα οριακό ματς περιμένω ανάμεσα στην Κίμικ και τη Βενέτσια. Οι γηπεδούχοι κάνουν πλάκα στην Ουκρανία και έτσι έχουν όλο τον χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα για να ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Εχουν μπει στη διοργάνωση με δύο ήττες από τις ανώτερες Αβτοντορ και Λε Μαν, αλλά στο σπίτι τους ανεβάζουν κατακόρυφα την παραγωγικότητά τους και μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια σήμερα τη Βενέτσια. Οι Σμιθ, Αντίποφ και Μπελίκοφ είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μείνουν μέχρι τέλους στην αναμέτρηση φλερτάροντας με την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βενέτσια έχει ρεκόρ 1-1 και το εκτός έδρας παιχνίδι της το έχασε πολύ εύκολα στη Γαλλία από τη Λε Μαν με 68-49. Κολλάει πολλές φορές επιθετικά στις εξόδους της και αν δεν τραβήξουν οι Μακ Γκι και Χάινς έχει πρόβλημα.

Θα κλείσω ρισκάροντας με τον άσο της Ρόζα στην Πολωνία κόντρα στην Ολντενμπουργκ έχοντας δίπλα της και 5,5 πόντους χάντικαπ. Διαθέτει παραδοσιακά μία από τις ισχυρότερες έδρας στη χώρα της και ποντάρει αποκλειστικά σε αυτή για να φτάσει στην προσωπική της υπέρβαση στη διοργάνωση. Εξάλλου, ήδη εκεί κέρδισε στην παράταση τον ΠΑΟΚ, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από τη νίκη επί της Σιάρκα με 68-64. Οι Γερμανοί από την άλλη είναι μεν πιο «ψημένοι» σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά μακριά από το σπίτι τους έχουν σοβαρό πρόβλημα τη φετινή σεζόν μετρώντας στο πρωτάθλημα ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ και η νίκη τους στην έδρα της Βέντσπιλς στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε στον πόντο με 77-76. Ακόμα κι αν κερδίσουν θα το κάνουν δύσκολα.

 

ΚΙΜΙΚ (4,5) – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 1 (1.70)

ΙΡΟΝΙ (3,5) – ΑΡΗΣ          1 (1.65)

ΡΟΖΑ (5,5) – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ                1 (1.78)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ