Δύο απειλές και το over στο Ισραήλ

Μέρα μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα πέραν του ποδοσφαιρικού και πλέον βρισκόμαστε στην έκτη αγωνιστική και τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Η ουραγός του πρώτου ομίλου Μπάκεν υποδέχεται την ισόβαθμη Ιρόνι, με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 1-4 και να αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως τελικό. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πολύ καλά πως για να έχουν έστω και λίγες ελπίδες επιβάλλεται να υπερασπιστούν την έδρα τους. Σε αυτή κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική την Φρανκφούρτη με 71-65 παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Οι Ισραηλινοί από την άλλη στις δύο εξόδους τους ως τώρα στη διοργάνωση ηττήθηκαν σχετικά εύκολα από Νίμπουργκ και Μονακό. Αυτή τη φορά είναι μεν το φαβορί, αλλά δύσκολα θα επικρατήσουν με περισσότερους από 5 πόντους.

Ανιση φαντάζει η μάχη της Ντομζάλε με την Μπάνβιτ στον πρώτο όμιλο και πάλι, αλλά το χάντικαπ των 9 πόντων είναι πονηρό. Η Ντομζάλε μπορεί να υστερεί σε εμπειρία και βάθος πάγκου, αλλά στα πέντε ματς που έχει δώσει ως τώρα στον όμιλο κέρδισε το ένα και μόλις στο ένα ηττήθηκε με διψήφια διαφορά. Η Μπάνβιτ από την άλλη δεν πρόκειται να απειληθεί με αποκλεισμό, έχει ηττηθεί μόνο από τον Αρη, διαθέτει πολύ καλούς Αμερικανούς, αλλά έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 10 μέρες έπαιξε με Αρη, Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Εφές στο πρωτάθλημα, της οποίας επικράτησε την Κυριακή σε ένα εξαντλητικό ματς με 69-68 στη λήξη. Περιμένω να κάνει συντήρηση στο τέλος και να πέφτει η διαφορά.

Κλείνω με Γιούροκαπ και το πιθανό over της Χάποελ Ιερουσαλήμ κόντρα στη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ και χαρισματικούς σκόρερς. Ερχονταζι από οριακές ήττες στα πρωταθλήματά τους και θέλουν να χρυσώσουν το χάπι. Η Χάποελ ηττήθηκε 85-83 από τη Μακάμπι και η Βαλένθια με 86-84 από την Μπανταλόνα. Οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν σταθερά 85 πόντους μέχρι τώρα στην Ευρώπη, ενώ οι φιλοξενούμενοι 84. Δείχνουν ικανές να κινηθούν και πάλι στα επίπεδα των 80.

 

ΜΠΑΚΕΝ (5,5) – ΙΡΟΝΙ  1 (1.60)

ΝΤΟΜΖΑΛΕ (9,5) – ΜΠΑΝΒΙΤ     1 (1.70)

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ. – ΒΑΛΕΝΘΙΑ           Over 158,5 (1.90)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ