Από νωρίς στα βαθιά ο Ολυμπιακός

Πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη γιορτή της Ευρωλίγκας με τη ματσάρα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Η Ρεάλ ποντάρει στην πολυφωνία της στην επίθεση και φέτος είναι ενισχυμένη στη ρακέτα με τον Χάντερ που θα δώσει τρομερή βοήθεια στον Αγιόν. Ο Γιουλ έχει μπει στη σεζόν αγριεμένος και σκοράρει κατά βούληση. Οι Μαδριλένοι έχουν μπει στην ACB με το 2/2 κόντρα σε Μάλαγα και Βαλένθια σκοράροντας πάνω από 93 πόντους, αλλά κόντρα στην αρμάδα του Σφαιρόπουλου περιμένω να τα βρουν μπαστούνια. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καταπληκτική άμυνα και είναι ικανός να βγάλει το λάδι στους γηπεδούχους. Σημαντικές οι προσθήκες των Μπιρτς και Γκριν, που άνοιξα το ροτέισον και κάλυψαν τα κενά των Στρόμπερι, Οντομ και Χάντερ. Μεγάλο όπλο η ομοιογένεια της Ελληνικής ομάδας, που στην πρεμιέρα της basket league κέρδισε εύκολα τον Κόροιβο με 88-66 χωρίς να πιεστεί. Τα τελευταία 12 χρόνια οι δύο ομάδες έχουν συγκρουστεί 19 φορές και η Ρεάλ προηγείται οριακά με μία νίκη διαφορά. Το χάντικαπ δείχνει υπερβολικό για τα δεδομένα μιας πρεμιέρας στους 8 πόντους. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του και θα επιλέξω το διπλό.

Από την Ευρωλίγκα περνάω στο Γιούροκαπ και το πολύ πιθανό over της Βαλένθια με την Ουλμ. Οι Ισπανοί έχουν θέματα στην άμυνα στο ξεκίνημα της ACB, αλλά στο σπίτι τους γιγαντώνονται και με μπροστάρη τον Ντούμπλιεβιτς κινούνται κοντά στους 85 πόντους. Η Ουλμ μέχρι τώρα έχει το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος σκοράροντας κοντά στους 90 πόντους κατά μέσο όρο δια χειρός Μόργκαν, Γκένθερ, Μπάτλερ και Μπαμπ. Όλα της τα φετινά ματς ξεπέρασαν τους 175 πόντους και με το line στους 167 σήμερα θα επιλέξω ακόμα ένα… ροντέο, όπως συνέβη στο μεταξύ τους παιχνίδι πέρσι για τη φάση των ομίλων όπου η Βαλένθια επικράτησε με 93-88.

Θα κλείσω την τριάδα μου με το με το over 153,5 στο Ολίμπια Λουμπλιάνας  – Κούμπαν. Ο Μπαρτζώκας αποχώρησε ο Κατσικάρης ήρθε στους Ρώσους, που έδειξαν στα φιλικά την πρόθεσή τους να παίξουν πιο ελεύθερο μπάσκετ τη φετινή σεζόν. Εξάλλου υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ που πέρσι τους οδήγησε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Η Ολίμπια από την άλλη είναι μια ομάδα που αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγικότητά της εντός έδρας και έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της. Εχει δώσει ως τώρα τέσσερα επίσημα ματς σε Αδριατική και Σλοβενία μετρώντας μόνο μία νίκη. Τα 3 από τα 4 αυτά ματς είχαν τουλάχιστον 153 πόντους συνολικά. Πάμε φουλ για ακόμα ένα ελπίζοντας να βρεθούν σε καλή μέρα από πλευράς γηπεδούχων οι Τζέφερσον, Γιάνκοβιτς και Χρόβατ.

 

ΡΕΑΛ Μ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (8,5)   2 (1.90)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΥΛΜ        Over 167,5 (1.85)

ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. – ΚΟΥΜΠΑΝ            Over 153,5 (1.85)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ