Απειλεί το Λαύριο

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Ένα γεμάτο μπασκετικό πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας και θα ξεκινήσω ως συνήθως από τα δικά μας λημέρια. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολη έξοδο στο Λαύριο. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται από δύο πολύ οριακά ματς όπου σπατάλησαν πολλές δυνάμεις και περιμένω να βγάλουν κούραση. Στο πρωτάθλημα κέρδισαν τον Απόλλωνα Πάτρας στον πόντο με 84-83 και στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Βαρέζε στο φινάλε με 75-70. Το Λαύριο καραδοκεί, πήρε πέρσι την εμπειρία που χρειαζόταν από την πρώτη του συμμετοχή στην basket league και στο σπίτι του δεν αστειεύεται έχοντας κερδίσει ήδη σε αυτή την Κύμη και τα Τρίκαλα. Εχοντας δίπλα του και 4,5 πόντους μπορεί να βγάλει το λάδι στον ΠΑΟΚ και να φέρει τον άσο με τους Τζόνσον, Πάντερ, Μπολντς και Γιανγκ να κινούνται σταθερά σε διψήφιο.

Στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Κόροιβο θα πάω με την έδρα ποντάροντας στην ομάδα της Ρόδου από ημίχρονο. Ο Κολοσσός τέτοιου είδους παιχνίδια στο σπίτι τους τα καθαρίζει παραδοσιακά. Ηδη εντός έχει κερδίσει σχετικά εύκολα τον Προμηθέα. Την περασμένη αγωνιστική κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ηττήθηκε στο τέλος με 75-67. Είναι σε διαρκή άνοδο. Ο Κόροιβος από την άλλη έχω την αίσθηση με το μπάσκετ που παίζει πως πολύ δύσκολα θα την βγάλει καθαρή φέτος. Πολύ κακός επιθετικά, δύσκολα ξεπερνάει τους 70 πόντους και μέχρι τώρα έχει σε 4 αγώνες μόνο μία νίκη και αυτή με τα χίλιαζ ζόρια κόντρα στη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας με 74-71 στο φινάλε.

Θα κλείσω με Ιταλία και τη νίκη της Μπρέσια κόντρα στην Κάπο. Η γηπεδούχος μπορεί να ανέβηκε φέτος στη legabasket και να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά στο σπίτι της παίζει με θράσος και ενθουσιασμό. Ο κόσμος της γεμίζει πάντα το γήπεδο και δίνει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο την Καντού σε τέσσερις αγώνες, αλλά έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με Σάσσαρι, Μιλάνο και Αβελίνο. Εξάλλου η πρώτη πεντάδα της είναι πολύ ανταγωνιστική με τους δύο Βιτάλι, τον Λάντρι, τον Μος και τον Μπέργκρεν. Η Κάπο από την άλλη έχει ρεκόρ 2-4 μετρώντας δύο νίκες εντός και δύο ήττες εκτός. Λογικά θα τριτώσει το εκτός έδρας… κακό για την ίδια πληρώνοντας εμάς.Είναι από τα ματς που επιβάλλεται να πάρει η γηπεδούχος αν θέλει στο τέλος να επιβιώσει.

 

ΛΑΥΡΙΟ (4,5) – ΠΑΟΚ     1 (1.90)

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ               1 ΗΜ./1 ΤΕΛ. (1.55)

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΑΠΟ            Νίκη Μπρέσια (1.55)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ