Αντιδράει η Καντού, από ημίχρονο η Μούρθια

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα έχει αρκετό … ψωμί και μερικά σημεία που κατά την άποψή μου έχουν αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. Αρχικά στην Ισπανία η Μούρθια βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο το τελευταίο διάστημα. Διαστημική η εμφάνιση στην έδρα της Μπέτις την περασμένη αγωνιστική όπου έκανε πλάκα με 103-77. Εφτασε το ρεκόρ της στο 3-6 και πλέον βλέπει πλέι οφ όπως και πέρσι. Βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Αντίπαλός της η Ομπραντόιρο των 7 ηττών σε 9 αγώνες και την πολύ κακής αμυντικής συμπεριφοράς. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος επιτρέποντας 80,2 πόντους ανά αγώνα και στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχτηκε 90 και 91 πόντους από Γκραν Κανάρια και Ανδόρρα αντίστοιχα. Δύσκολα θα την βγάλει καθαρή, αλλά από το πονηρό χάντικαπ των 8,5 πόντων θα προτιμήσω τον άσο από ημίχρονο για να μην μπλέξω με διαφορές.

Παραμένω στην Ισπανία και περνάω στη μάχη της Φουενλαμπράδα με την Ανδόρρα. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους που ήδη έχουν ρεκόρ 2-7 και σε καμία περίπτωση δεν παίζουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Πάουνιτς, ο Σμιτς, ο Ρέι και ο Χάκανσον, αλλά παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι τώρα στην απόδοσή τους. Η Ανδόρρα έχει πιάσει ταβάνι, αφού βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα παίζει με τη φωτιά κερδίζοντας στο όριο τη Μανρέσα με 93-91 και την Ομπραντόιρο με 91-87. Κάποια στιγμή θα καεί και δεν αποκλείω να συμβεί σήμερα. Περιμένω την αντίδραση των γηπεδούχων που έχουν και 2,5 πόντους δίπλα τους.

Στην Ιταλία έχω στηρίξει πολλάκις την Καντού στα εντός έδρας παιχνίδια της από πέρσι και τη μέρα που άλλαξε διοίκηση και τις περισσότερες με έχει δικαιώσει. Είναι μία ομάδα που λειτουργεί με πλάνο και έχει αρκετό χρήμα. Μπορεί να μπήκε άσχημα στη σεζόν έχοντας 6 ήττες σε 8 αγώνες, αλλά κόντρα στην Τορίνο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Απαντες έχουν πεισμώσει από τις δύο δύσκολες ήττες στο τέλος από Καζέρτα και Μπρίντιζι. Περιμένω σήμερα να δώσουν τις απαντήσεις τους. Η Τορίνο είναι η κλασική ομάδα όσα πάνε κι όσα έρθουν. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο την Τρέντο, ενώ στις τέσσερις φετινές της εξόδους έχει μόνο μία νίκη επιτρέποντας 85 πόντους ανά αγώνα. Ευκαιρία για την Καντού να κερδίσει, να ξεφύγει από την ουρά και να πιάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

 

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ      1 ΗΜ./1 ΤΕΛ. (1.65)

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (2,5) – ΑΝΔΟΡΡΑ    1 (1.80)

ΚΑΝΤΟΥ – ΤΟΡΙΝΟ          Νίκη Καντού (1.60)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ