Ανοιχτό ματς στο ΟΑΚΑ

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και σε μπάσκετ. Ο Φώντας και τα υπόλοιπα παιδιά του σάιτ θα ξεκοκαλίσουν τα του ποδοσφαίρου και εγώ από το δικό μου μετερίζι θα προσπαθήσω να σας οδηγήσω στο ταμείο όσον αφορά το μπασκετικό πρόγραμμα. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπεσίκτας στο δυσκολότερο φετινό της ευρωπαϊκό ματς. Ένα μας ανάμεσα σε δύο ομάδες με υψηλές βλέψεις, που είναι ενισχυμένες και διαθέτουν πολύ δυνατούς Αμερικανούς. Ομάδες που δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους, κινούνται σταθερά πάνω από τους 75 πόντους και τα πάνε θαυμάσια ως τώρα στα εγχώρια πρωταθλήματα. Περιμένω να πιάσουν πάλι τα γνωστά τους στάνταρ από πλευράς παραγωγικότητας και να μας προσφέρουν ένα ωραιότατο over, με το line στο σχετικά χαμηλό 147,5. Από τη μία Φάλκερ, Γουίλιαμς, Μιλόσεβιτς, Ούκιτς και από την άλλη οι Ρολ, Γουίμς και Στίματς αποτελούν εγγύηση.

Από κει και πέρα θα επιλέξω δύο άσου στο χάντικαπ, που θεωρώ πως είναι υπερβολικό και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά η Γιουβέντους μας πλήρωσε εύκολα την περασμένη αγωνιστική με το άνετο διπλό στην Οστάνδη με 69-59. Στην έδρα της ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Σήμερα υποδέχεται την Τενερίφη, που είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Ισπανία, αλλά έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και δεν έχει το απαιτούμενο βάθος. Κάποια στιγμή θα επέλθει η κόπωση και θεωρώ πως ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα δύσκολα θα το κάνει με περισσότερους από 7,5 πόντους κουβαλώντας και την κόπωση από το εξαντλητικό ματς με την Μπιλμπάο εκτός έδρας, στο οποίο βγήκε νικήτρια με 91-81.

Ο επόμενος άσος στο χάντικαπ έρχεται από τη μάχη της Μπάκεν Μπίαρς με τη Μονακό. Δεν λέω οι Γάλλοι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Υπερτερούν σε εμπειρία, αλλά και σε ποιότητα με το δίδυμο-φωτιά Μέντλεϊ και Ράιτ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει διαφορές φέτος και την περασμένη αγωνιστική αγχώθηκε από την καλή άμυνα της Ντομζάλε κερδίζοντας δύσκολα με 59-55. Η Μπάκεν είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας και στο σπίτι της παλεύει όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα στην έδρα του Αρη με 82-66, αλλά ουσιαστικά πλήρωσε το 31-14 της πρώτης περιόδου. Οι Πούρσελ, Ντιουφ και Γκέσελ μπορεί να παλέψουν μέχρι ενός σημείου υπερασπιζόμενοι τουλάχιστον το τσιμπημένο χάντικαπ των 15,5 πόντων.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (7,5) – ΤΕΝΕΡΙΦΗ                1 (1.85)

ΑΕΚ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ            Over 147,5 (1.85)

ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΙΑΡΣ (15,5) – ΜΟΝΑΚΟ      1 (1.85)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ