Ανοίγει λογαριασμό η Καντού

Πολλά ενδιαφέροντα ματς περιέχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω από το διπλό της Ανδόρας στη Χώρα των Βάσκων. Η Μπασκόνια έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα χάνοντας στην παράταση από την Μπαρτσελόνα και κερδίζοντας την Εφές στον πόντο για την Ευρωλίγκα. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία ομάδα που προέβη σε πάρα πολλές αλλαγές και που άλλαξε τον βασικό της κορμό. Σίγουρα η κόπωση είναι μεγάλη και τα σκαμπανεβάσματα έχουν κάνει σε αρκετά διαστήματα την εμφάνισή τους. Απέναντί της βρίσκεται μια καλοδουλεμένη ομάδα, με εξαιρετική επιθετική λειτουργία, πολύ καλούς σουτέρ και που έχει μπει με το απόλυτο σε δύο αγώνες κερδίζοντας την Γκραν Κανάρια με 97-89 και την Μπανταλόνα με 92-73. Οι γηπεδούχοι από δω και πέρα έχουν στο μυαλό τους και την Ευρώπη. Δεν πρόκειται να φορτσάρουν. Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ υπερβολικό το χάντικαπ των 12 πόντων.

Παραμένω στην Ισπανία και κρατάω τη νίκη της Μπέτις κόντρα στη Σαραγόσα. Τους γηπεδούχους τους γνωρίζαμε ως Σεβίλλη μέχρι που ανέλαβαν τα ηνία οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής Μπέτις και φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα με έμπειρους παίκτες όπως o Λόρμπεκ, ο Ζόριτς, ο Νάχμπαρ και ο Τσέρι. Το μεγάλο της πλεονέκτημα συγκριτικά με τη Σαραγόσα πέραν της έδρας είναι η ρακέτα, όπου υπερτερεί ξεκάθαρα. Η Σαραγόσα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, έχει υποστεί δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και έχει επιθετικό πρόβλημα. Δύσκολα θα αντέξει.

Για το τέλος άφησα την Καντού. Ομάδα με καλό ρόστερ και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Πίλεπιτς, ο Ντάρντεν, ο Λαουάλ, ο Τράβις και ο Ντόουντελ. Εχει μπει στη νέα σεζόν με δύο ήττες, αλλά θεωρώ δεδομένο πως στη συνέχεια θα ανέβει. Τοα ματς με την Πέζαρο είναι θεωρητικά του χεριού της και μένει να το αποδείξει στην πράξη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα παραδοσιακά μακριά από την έδρα τους, ενώ από την Καντού έχουν υποστεί τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας. Αν δεν τραβήξει ένας εκ των Τζόουνς ή Φιλντς έχουν σοβαρό θέμα. Εφτασε, λοιπόν, η στιγμή για την πρώτη νίκη της Καντού, αλλά προσωπικά θα κατεβάσω το χάντικαπ στους 4,5 για μεγαλύτερη σιγουριά στα όρια του 1.70.

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ   Απλή νίκη Μπέτις (1.60)

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ (12,5)      2 (1.75)

ΚΑΝΤΟΥ – ΠΕΖΑΡΟ (4,5)      1 (1.70)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ