Ανετη η ΤΣΣΚΑ, over στην Τουρκία

Πολλά μεγάλα παιχνίδια περιέχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω από την Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ οδηγεί την κούρσα και δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία όσον αφορά την πρωτιά και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ιτούδης δεν θέλει να πιέσει τον Ντε Κολό για την επιστροφή του ώστε να τον έχει πανέτοιμο στα κρίσιμα. Οι Ρώσοι έχουν ρεκόρ 11-1 και ήδη έχουν αποσπαστεί από τους διώκτες τους κατά τρεις νίκες. Σήμερα αντιμετωπίζουν την Μακάμπι στο Τελ Αβίν και δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο σε μία τόσο καυτή ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι έχουν ρίξει αρκετό χρήμα φέτος για να επανέλθουν στο προσκήνιο, βρίσκονται σε πίεση και σαφέστατα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη για να μπουν στην οχτάδα έχοντας ρεκόρ 5-7. Η βαριά ήττα στο Βελιγράδι με 83-58 πόνεσε και έφερε αναστάτωση, αλλά όλα μπορούν να ξεχαστούν αν κερδίσει σήμερα. Ακόμα και να μην το κάνει, πάντως, μπορεί να υπερασπιστεί το χάντικαπ των 6,5 πόντων.

Στον Τουρκικό εμφύλιο ανάμεσα στη Φενέρ και την Νταρουσάφακα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς, αλλά επειδή συνεχίζει να μην παίζει καλή άμυνα και επειδή την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 81-70 θα προτιμήσω το over. Εξάλλου οι δύο ομάδες διαθέτουν χαρισματικούς εκτελεστές και μπορούν να μετατρέψουν το ματς σε ροντέο. Η Νταρουσάφακα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κερδίζοντας τη Ρεάλ με 81-68 στην Ευρωλίγκα ι την Καρσίγιακα με 87-74 στο πρωτάθλημα. Παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ, αλλά στις εξόδους της επιτρέπει 80 πόντους κατά μέσο όρο. Υπό αυτές τις συνθήκες το line στους 153,5 πόντους φαντάζει μικρό.

Θα κλείσω με ακόμα ένα over, αλλά αυτή τη φορά από το Τσάμπιονς Λιγκ και τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου έχοντας το απόλυτο σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες σκοράροντας 80 πόντους κατά μέσο όρο. Οι Αμερικανοί τους σκοράρουν κατά βούληση στην καλή τους μέρα και φέτος κινούνται σταθερά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ΑΕΚ έχει 6 νίκες σε 9 αγώνες και βρίσκεται μία νίκη πίσω από την αντίπαλό της. Την περασμένη αγωνιστική καθάρισε τη Σαρλερουά με 89-69, ενώ στον πρώτο γύρο κέρδισε την Μπεσίκτας σε ένα πολύ ανοιχτό ματς με 88-78. Λογικά και σήμερα θα δούμε μάχη επιθέσεων, με τον νικητή να βγαίνει πάνω από τους 80 πόντους. Ως εκ τούτου το over 152,5 αποκτά ξεκάθαρη αξία.

 

ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. (6,5) – ΤΣΣΚΑ      1 (1.80)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ      Over 153,5 (1.85)

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΕΚ            Over 152,5 (1.90)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ