Ανάσα για Κόροιβο

Χαιρετώ όλους τους φίλους και εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Αρκετά καλά παιχνίδια περιέχει το σημερινό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω όπως σχεδόν κάθε Σάββατο με τα δικά μας λημέρια. Στην Αμαλιάδα ο Κόροιβος υποδέχεται τον Απόλλωνα και τα πάντα συνηγορούν προς τη μεριά του. Βρίσκεται μια νίκη ψηλότερα από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη ανάσα κόντρα σε έναν σοβαρό μνηστήρα. Στην έδρα τους έχει κερδίσει τα 4 από τα 9 φετινά του παιχνίδια, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει ρεβάνς από τον Απόλλωνα για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 92-66. Οι Πατρινοί έρχονται από έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς, η ψυχολογία τους είναι σε χαμηλά επίπεδα και μακριά από το σπίτι τους έχουν μόνο ήττες φέτος σε εννιά αγώνες.

Στη Γαλλία η ουραγός Νανσί υποδέχεται το Στρασβούργο σε μία άνιση μάχη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες σε 20 αγώνες, απέχουν από την γραμμή της επιβίωσης τρεις ολόκληρες νίκες και τελευταία δείχνουν να μην πιστεύουν στην παραμονή. Την περασμένη αγωνιστική ταπεινώθηκαν εντός έδρας από την Παρί με 78-59 φτάνοντας τις πέντε ήττες στα έξι τελευταία. Το Στρασβούργο χωρίς τον… βραχνά της Ευρώπης κάνουν την αντεπίθεσή τους στο πρωτάθλημα φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων. Στον πρώτο γύρο έκανε πλάκα στη Νανσί επικρατώντας με 106-75. Αυτή ήταν η μία από τις δύο φετινές της κατοστάρες. Λογικά θα περάσει νικηφόρα και σήμερα παραμένοντας ζωντανό στο κυνήγι της πεντάδας.

Στην Ιταλία με τρώει να ρισκάρω στο διπλό της Πιστόια κόντρα στη Σάσαρι. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και στην έδρα τους έχουν 8 νίκες σε 10 αγώνες, αλλά αυτή την περίοδο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα διπλά ματς με τη Λε Μαν. Στο πρώτο επικράτησαν εύκολα με 79-63, αλλά η ρεβάνς στη Γαλλία δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Η Πιστόια είναι κυρίως ομάδα έδρας, αλλά στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε με τους Πέτγουεϊ, Κροσάριολ, Μπουθ, Μουρ και Ρόμπερτς. Οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την οχτάδα και στον πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί στο τελευταίο σουτ από τη σημερινή αντίπαλό τους με 69-68. Μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και να υπερασπιστούν το χάντικαπ των 8,5 πόντων.

 

ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΠ. ΠΑΤΡΑΣ             Νίκη Κόροιβου (1.55)

ΝΑΝΣΙ (5,5) – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ       2 (1.85)

ΣΑΣΑΡΙ – ΠΙΣΤΟΪΑ (8,5)  2 (1.85)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ