Ή ταν ή επί τας

Το πρώτο ματς μπολ τίτλου στην φετινή Basket League είναι γεγονός και είναι για τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δώσει τρεις πολύ οριακούς τελικούς, που έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά μπρέικ δεν έγινε. Στο τρίτο ματς οι «πράσινοι» έφτασαν μια ανάσα από το μπρέικ, αλλά έκαναν χαρακίρι στο τέλος και λύγισαν με 64-62. Είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Τζέιμς πήρε πολύ αέρα από τους 16 πόντους που πέτυχε και στο τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό. Από την άλλη ο Μιλουτίνοφ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας έχοντας 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Πρίντεζης με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Σπανούλης έπαιξε μεν 26 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και αναλώθηκε στο δημιουργικό κομμάτι (7 ασίστ).

Φέτος οι φιλοξενούμενοι έχουν παίξει τρεις φορές στο ΟΑΚΑ γνωρίζοντας δύο ήττες και επικρατώντας στο αντίστοιχο ματς για την Ευρωλίγκα με καλάθι του Πρίντεζη στη λήξη. Η συνολική παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού με 50 νίκες σε 90 αγώνες, αλλά η πρόσφατη ευνοεί την ομάδα του Σφαιρόπουλου, που έχει πανηγυρίσει 8 φορές σε 11 συγκρούσεις. Τα δύο ματς που έγιναν στο ΣΕΦ πήγαν στην άμυνα και ο Ολυμπιακός χαμογέλασε, ενώ στο ΟΑΚΑ που ο ρυθμός άνοιξε βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πασκουάλ με 84-80. Κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν Παπανικολάου και Γκριν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ξεπεράστηκαν. Από την άλλη πλευρά ο Μπουρούσης έχει θέματα με τη μέση του, αλλά έβγαλε μεγάλο μέρος της τελευταίας προπόνηση και έχει πολλές ελπίδες να παίξει. Αρρωστος ο Καλάθης, που την έβγαλε στο νοσοκομείο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην τελευταία προπόνηση των γηπεδούχων βρέθηκε και ο Γιαννακόπουλος για να εμψυχώσει τους παίκτες, αποδεικνύοντας πως οι τεταμένες σχέσεις του προέδρου της ομάδας με κάποιους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ έχουν εξομαλυνθεί. Παιχνίδι ρυθμού, που ο Παναθηναϊκός θα έχει την ώθηση του κόσμου του και θα προσπαθήσει να τρέξει. Αν το σκορ ανέβει ψηλά έχει το προβάδισμα. Θα ρισκάρω με το συγκεκριμένο σενάριο ποντάροντας στην ισοφάριση των «πρασίνων» σε 2-2 με περισσότερους από 3,5 πόντους και στο over 72,5 στους πόντους τους. Μην ξεχνάμε πως διαθέτουν την καλύτερη επίθεση το πρωταθλήματος και στο ΟΑΚΑ κινούνται φέτος σταθερά πάνω από τους 85 πόντους.

Παράλληλα δεν μπορώ να μην επιλέξω το over 6,5 στους πόντους του Παππά, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είναι πάντα μέσα στους πρώτους σκόρερ στη σειρά των τελικών που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ. Στον δεύτερο φετινό τελικό των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3,5)  1 (1.85)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ            Over 72,5 πόντοι Παναθηναϊκού (1.85)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ            Παππάς Over 6,5 πόντοι (1.75)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ