Ώρα μηδέν για Πόρτσμουθ

Καλημέρα! Στο αποψινό πρόγραμμα ξεχώρισα δύο σημεία, ένα από την Α’ κατηγορία της Αγγλίας και ένα από την Β’ Ιταλίας. Η Πόρτσμουθ δεν έχει άλλα περιθώρια, όσον αφορά την είσοδό της στα πλέι οφ. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την Πλίμουθ (6η θέση). Αλλοπρόσαλλη το τελευταίο διάστημα, πετυχαίνοντας μία νίκη και τρεις ήττες. Δεν αγωνίστηκε την περασμένη βδομάδα, ούτε η Τζίλιγχαμ. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι βαθμολογικά. Αγνοούν το τρίποντο εδώ και τρία παιχνίδια τώρα (0-2-1). Πάντως, εκτός, αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αντιπάλους τους. Δεν αναφέρονται “φρέσκα” προβλήματα. Ο άσος είναι το σημείο της ημέρας και πληρώνει 1,70 στην ελληνική εταιρεία.

Στην Serie B η Μπάρι θα επιδιώξει να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ. Πριν την διακοπή (λόγω πένθους) είχε σημειώσει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες. Μοναδικός αρνητικός παράγοντας, μην επηρεαστεί η όλη κατάσταση και χάσουν τον ρυθμό τους οι ποδοσφαιριστές. Η Προ βερτσέλι σταθερά τρίτη από το τέλος. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι τρεις με 0-0. Γενικότερα, είναι αξιόμαχα, ωστόσο σήμερα θα δυσκολευτεί. Ο άσος ποντάρεται και αποτελεί πρόταση (1,65).

Για το τέλος άφησα δύο ειδικά στοιχήματα. Στις μικρές Αγγλίες, πιθανόν να σημειωθούν πολλά τέρματα, στις αναμετρήσεις, Σάτον – Σόλιχουλ και Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ. Η Σάτον μπορεί να φέρνει συχνά αντερ όμως η Σόλιχουλ είναι αδύναμη εκτός και ευάλωτη αμυντικά. Η γηπεδούχος σκόραρε εννέα φορές στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο “Riverside” Μπόρο και Μπάρνσλεϊ φέρνουν πάντα ΟΒΕΡ 2,5 στα μεταξύ τους. 4/6 ΟΒΕΡ η Μίντλεσμπρο και 4/5 γκολ οι φιλοξενούμενοι. Φαβορί ο άσος αλλά όχι για 1,50!

 

ΔΥΑΔΑ

1642.  ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ  (1)  1,70

1609.  ΜΠΑΡΙ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1663.  ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ  (ΟΒΕΡ)  1,85

1633.  ΣΑΤΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΛΙΧΟΥΛ ΜΟΡΣ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ