Τριάδα από το “Νησί”

Καλημέρα! Η Αγγλία επιστρέφει στην δράση και εμείς από την μεριά μας, επιλέξαμε τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στην League 1, η Πιτέρμπορο οφείλει εύκολα ή δύσκολα, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέρτον. Βαθμολογικά και μόνο, οι γηπεδούχοι κερδίζοντας, κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα, όσον αφορά τις πρώτες δύο θέσεις. Διαφορετικά θα μείνουν πίσω. Πιό άνετη η Μπέρτον, μία νίκη στους εφτά τελευταίους της αγώνες, εκτός έδρας. Σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Πιτέρμπορο μετρά πέντε επιτυχίες και μία ισοπαλία, στα έξι τελευταία. Ο άσσος πληρώνει αξιοπρεπέστατα στην ελληνική εταιρεία (1,95). Αποτελεί το σημείο της ημέρας…

Συνεχίζουμε με μία αναμέτρηση από την Νάσιοναλ Λίγκ. Η Τσορλί αντιμετωπίζει την Τορκί. Εντελώς διαφορετικοί στόχοι για τους δύο συλλόγους. Ο ένας παλεύει να σώσει την κατηγορία (Τσορλί) και ο άλλος κάνει πρωταθλητισμό. Η Τορκί βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Τέτοιου είδους παιχνίδια, πρέπει να τα “καθαρίζει”. Πολλές φορές στάθηκαν τυχεροί οι ποδοσφαιριστές του Βερμίλιο. Μπορεί να είχαμε διακοπή, αλλά δεν πιστεύω να επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική ικανότητα των φιλοξενούμενων. Ποντάρεται και παίζεται το διπλό (1,85).

Τέλος πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες (G/G), Μπρέντφορντ και Ρέντινγκ. Χαμηλός ο άσσος εδώ. Θυμίζει από χθες, το παιχνίδι της Φούλαμ, άσχετα αν κέρδισε δύσκολα. Αήττητη η Ρέντινγκ τον τελευταίο μήνα (3-1-0). Παραδοσιακά στο “Griffin Park” σημειώνονται αρκετά γκολ. Από το 1-1 ξεκινάμε….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ