Το κίνητρο πλέον στο “Νησί”

Καλημέρα! Για χθες ο μόνος που φταίω είμαι εγώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που την..πατάω φέτος με ΟΒΕΡ στην Γαλλία. Να επαληθεύεται το δυνατό μας σημείο η Βαλενσιέν και να μένει 1-1 η Τούρ από το πρώτο τέταρτο. Χάνει και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και ψάχνεις να βρεις που να ξεσπάσεις. Αν θυμάστε πριν του διακοπή του Πάσχα, είχαμε χάσει πάλι σε γαλλική δυάδα ένα οβερ της Μπρέστ. Όσον αφορά τώρα την Αγγλία, ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, η Χαλ οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, μετρά 3 ήττες στα πέντε τελευταία και τα περιθώρια στένεψαν για τα καλά. Προσπαθεί να ξεφύγει από την..ουρά. Απέναντι στην Γουότφορντ μπορεί να ελπίζει. Φέρνει συχνά ΟΒΕΡ. Οι "σφήκες" ξέμειναν από στόχους. Χωρίς να είναι καλύτεροι από την Σουόνσι, κέρδισαν με το φτωχό 1-0. Εκτός Λονδίνου προβληματίζουν φέτος (3-3-9). Υπάρχουν επίσης μακροχρόνιες-σημαντικές απουσίες. ΑΣΟΣ (1,80), και μάλιστα είναι το δυνατό μου σημείο…

Περνάμε στην League 1, εκεί όπου η Μπέρι βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τις "τίγρεις". Απέχει μόλις δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Νορθάμπτον κινείται στα ίδια επίπεδα με την Γουότφορντ. Δεν "καίγεται" μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει πως είναι να σκοράρεις. Χρειάζεται βελτιώση και οπωσδήποτε να επικρατήσει σήμερα, εάν θέλει να μην μπλέξει. Η Νορθάμπτον διαθέτει την χειρότερη (εκτός) άμυνα στο πρωτάθλημα, δεχόμενη έως τώρα 41 γκολ. Αγνοεί τη νίκη για περίπου δύο μήνες. Η Μπέρι πρέπει να βγάλει αντίδραση, διαφορετικά "σφίγγει" και άλλο ο..κλοιός. (1,75)

Τέλος ειδικό στοίχημα, συγκεκριμένα δύο ΟΒΕΡ 2.5. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Νότιγχαμ – Ρέντινγκ και Τσέστερφιλντ – Τσάρλτον. Μόνο ΟΒΕΡ και μάλιστα ΟΒΕΡ 3,5 στα μεταξύ τους, στο Νότιγχαμ. Η Ρέντινγκ τρέχει σερί 4/4 ΟΒΕΡ 2,5. Η Τσέστερφιλντ έχει ανάγκη τους βαθμούς, θα βγει μπροστά και οι Λονδρέζοι θα το εκμεταλλευτούν αυτό. Χειρότερη εντός έδρας άμυνα, εύκολα ή δύσκολα θα δεχτεί γκολ. Επιπλέον οι αποδόσεις είναι ικανοποιητικές (1,70 / 1,75)

 

ΔΥΑΔΑ

812.  ΧΑΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  (1)  1,80

818.  ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

788.  ΜΠΕΡΙ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ  (1)  1,75

796.  ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,75

 

 Καλή Επιτυχία!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ