Τον πρώτο λόγο η Ρέξαμ

Καλησπέρα! Απόψε ασχολήθηκα λίγο με τα Προκριματικά του Μουντιάλ. Υπάρχει αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας! Πρώτη και βασική επιλογή, ο άσος της Ρέξαμ. Πριν λίγες εβδομάδες, ανέλαβε νέος τεχνικός ο Ντιν Κέιτς. Όπως έδειξε στα μέχρι τώρα παιχνίδια, έχει επιθετική φιλοσοφία. Στην έδρα της, φέρνει μόνο ΟΒΕΡ. Μετρά μία μόλις επιτυχία στα εφτά τελευταία. Συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες. Θεωρώ πως έφτασε η ώρα για τους πρώτους βαθμούς, υπό τη νέα τεχνική ηγεσία. Η Μπρεϊντρι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Δέχτηκε 15 τέρματα στα έξι πιο πρόσφατα. Κέρδισε την Γουόκινγκ, η οποία βρίσκεται στην ζώνη. Κατρακύλησε ο άσος στο 1,85! Παραμένει όμως δυνατό σημείο.

Περνάμε στην Α' κατηγορία. Εδώ κρατάμε το G/G της Κόβεντρι, απέναντι στην Σκάνθορπ. Επίσης περιμένω πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Μπράντφορντ με την Ρότσντεϊλ. Και στους δύο αγώνες, η παράδοση παίζει καθοριστικό ρόλο. Κόβεντρι – Σκάνθορπ, είναι σε φόρμα αμφότερες. Μόνο γκολ/γκολ φέρνουν στο "Ρίκοχ" Αρένα. Πρωτοπόροι οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση (36 ενεργητικό). Οι "sky blues" αποδίδουν σαφώς πιο καλά στο γήπεδό τους. Ξεκινάμε από το 1-1 και μπορεί να μείνει έτσι…Η Μπράντφορντ ναι μεν έχει 11 αντερ σε 16 αγωνιστικές, ωστόσο, όταν υποδέχεται την Ρότσντεϊλ, βλέπουμε γκολ-θέαμα. Τα περισσότερα μάλιστα, ολοκληρώνονται με οβερ 3,5. Εμείς θα προτείνουμε το οβερ 2,5, που πληρώνει εξίσου καλά (1,92). Ποντάρω περισσότερο στους φιλοξενούμενους, αν και δεν σκοράρουν εύκολα εκτός έδρας. Μόλις μπει ένα γρήγορο γκολ, σίγουρα μετά θα…ανοίξει!

Τέλος, στον 9ο όμιλο για τα Προκριματικά, η Τουρκία αντιμετωπίζει στην Αντάλια, το Κόσοβο. ΟΒΕΡ 3,5 με απόδοση 2,00! Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, επαληθεύτηκε το 7+. Επικράτησαν με 6-1 οι Τούρκοι. Εννέα γκολ δέχτηκε έως τώρα το Κόσοβο. Η "γειτονική" χώρα, μπροστά διαθέτει ποιότητα. Γιλμάζ, Τοσούν και Μπαντάλ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βέβαια, στα μετόπισθεν υπάρχει θέμα. Ο Τερίμ δεν έχει στην διάθεσή του σημαντικά στελέχη, όπως οι Ερκίν και Μπαλτά. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι!

 

ΔΥΑΔΑ

844.  ΡΕΞΑΜ – ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ  (1)  1,85

796.  ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ  (G/G)  1,62

 

ΔΥΑΔΑ

800.  ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ  (ΟΒΕΡ)  1,92

911.  ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ  (ΟΒΕΡ 3,5)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ