Τετράδα σε ζητούμενα

Καλημέρα! Η Αγγλία περιλαμβάνει πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις. Για τον λόγο αυτό, θα είμαστε προσεχτικοί στις επιλογές μας. Αρχή με την Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου η Γουίγκαν αντιμετωπίζει την Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2/2 στις νίκες. Ανώτεροι της Μπέρμιγχαμ, δίκαιο κρίνεται το 3-2. Σταθερά τρίτη από το τέλος. Χρειάζονται βαθμούς για να μην μπουν σε…μπελάδες. Ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (ήττα εκτός έδρας, Λέστερ 2-0). Η Μπρίστολ πηγαίνει από το κακό..στο χειρότερο. Τρέχει σερί 3/3 ΟΒΕΡ ανεξαρτήτου έδρας. Μία νίκη στα έξι τελευταία και αυτή κόντρα στην..προβληματική Λούτον. Ακολουθεί ο επαναληπτικός στο κύπελλο με την Σριούσμπερι (1-1 πρώτο παιχνίδι). Ο ΆΣΣΟΣ στο 2,20..

Στην League 1, η Σριούσμπερι υποδέχεται την Λίνκολν. Αμφότερες έχουν κοινό στόχο, την σωτηρία. Το σετ θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο. Δύο ήττες, μία ισοπαλία, στα τρία τελευταία η Σριούσμπερι. Σε όλους τους αγώνες της, επιβεβαιώθηκε το 2/3 γκολ. Η Λίνκολν μετά τις μεγάλες νίκες, απέναντι σε Ίπσουιτς και Πιτέρμπορο, ηττήθηκε από την Σάντερλαντ. Απέχει εννέα βαθμούς (επικίνδυνη ζώνη). Το θετικό, ότι σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Τώρα οφείλει να βελτιωθεί στα μετόπισθεν. Ρίσκο με το καλοπληρωμένο διπλό του 3,20

Περνάμε στην League 2 και την πιθανή νίκη της Πορτ Βέιλ. Η Στίβενεϊτζ αγνοεί το τρίποντο για εννέα πλέον αγωνιστικές (0-6-3). Βέβαια πήρε σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Κόλτσεστερ, παίζοντς για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίχτη λιγότερο (0-0). Η Πόρτ Βέιλ, αποκλείστηκε σε FA Cup και Λίγκ Τρόφι. Κυνηγάει τα πλέι οφ, βρίσκεται στο -6. Εκτός, χτίζει καλό σερί (2-2-1). Τίμιο το 2,45 στο διπλό!

Τέλος, στην Σκωτία (2η κατηγορία) η Κάουντενμπιθ εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλμπιον Ρόβερς. Οχτώ νίκες στους δέκα πιο πρόσφατους αγώνες τους, μετρούν οι γηπεδούχοι (εντός έδρας). Η Ρόβερς δεν βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία. Επίσης, εκτός δεν πείθει…Κοντά στις 2,00 μονάδες ο άσσος….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ