Σωστό φαβορί η Τρανμίρ

Καλημέρα σε όλους! Ξεμπερδέψαμε με τις εθνικές ομάδες και επιστρέφουμε από απόψε ξανά, σε..φουλ ρυθμούς. Η 14η αγωνιστική στην League 1 της Αγγλίας ξεκινάει το βράδυ. Η Τρανμίρ υποδέχεται την Σάουθεντ και δίνεται σωστά φαβορί (1,77). Σε φόρμα οι γηπεδούχοι ( 3 νίκες στα 5 τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας). Προβληματίζουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Επίσης εκτός, μετρούν 4/5 ήττες, με ευάλωτη άμυνα. Η Τρανμίρ φέτος, στηρίζεται αποκλειστικά στο γήπεδό της. Χαμηλά στην βαθμολογία, διότι όταν φεύγει από το “Prenton Park” “εξαφανίζεται”. Φυσικά, φέτος ανέβηκε και στόχο έχει την γρήγορη παραμονή. Δυνατή επιλογή ο ΆΣΣΟΣ, αποτελεί το σημείο της ημέρας.

Όσον αφορά την Β’ κατηγορία της Γαλλίας, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Γκρενόμπλ και Ορλεάν. Περισσότερο ανάγκη για βαθμούς, έχει η Ορλεάν. Πάντως η Γκρενόμπλ είναι αήττητη τον τελευταίο μήνα (3-2-0). Εντός, φέρνει 3/4 G/G. Ακριβώς τον ίδιο απολογισμό έχει η ομάδα της Ορλεάνης, χωρίς ήττα μάλιστα. Συγκρίνοντας λοιπόν τα αποτελέσματα τους, καταλήγουμε στο αμφίσκορο, που πληρώνει αξιοπρεπέστατα (1,80).

Τέλος, στην Ισπανία, η πρωτοπόρος Κάντιθ αντιμετωπίζει την Λας Πάλμας. Σε καλή κατάσταση και οι δύο, περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ. Προσοχή λοιπόν στο 1,75 του άσσου…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ