Στήριγμα η Πόρτ Βεϊλ

Πολλές ισοπαλίες έβγαλε η χθεσινή ημέρα. Απόψε στην αγαπημένη μας Αγγλία, και ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ δίνεται σωστά φαβορί, κόντρα στην Νόργουιτς. Μπορεί η άμυνα να είναι το ευάλωτο σημείο, ωστόσο παίρνει αποτελέσματα. Πρώτη φορά δεν βρήκε δίχτυα, απέναντι στην Άρσεναλ. Μετρά 5/6 ΟΒΕΡ 3,5 ανεξαρτήτου έδρας. Τα “καναρίνια” πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες ήττες. Δέχθηκαν 21 τέρματα, έχοντας την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Δύσκολα να μην επαληθευτεί ο άσσος, περιμένοντας φυσικά και πολλά γκολ..(1,65).

Στην Τσάμπιονσιπ, βλέπω να μην κερδίζει η Μπλάκμπερν. Χαμηλός ο άσσος στο 1,75. Η Χάντερσφιλντ προέρχεται από δύο σερί νίκες. Απομακρύνεται σιγά σιγά από τις τελευταίες θέσεις. Ο νέος προπονητής φαίνεται να αλλάζει την ψυχολογία στους παίχτες του. Η Μπρίστολ Σίτι ταξιδεύει στο Λούτον. Μελετώντας το παιχνίδι, η απόδοση του διπλού στο 2,50 δεν περνά απαρατήρητη. Είναι αήττητη για 10ο σερί αγώνα (5-5-0). Η Λούτον στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της κέρδισε μόνο την προβληματική Μπλάκμπερν.

Ένα ακόμη λάθος σετ, συναντάμε στην αναμέτρηση της Ντόνκαστερ με την άλλη ομάδα του Μπρίστολ. Η Ρόβερς έξι αγωνιστικές δεν χάνει, ενώ τρέχει σερί 3/3 επιτυχίες. Αντίθετα η Ντόνκαστερ ένα τρίποντο τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Το μομέντουμ δείχνει..δεξιά. Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Φλίτγουντ και Μπέρτον (G/G). 4-1-1 Εντός η γηπεδούχος, 3-2-1 εκτός η Μπέρτον και με την παραγωγικότερη επίθεση (12 γκολ μαζί με Όξφορντ).

Τέλος στην League 2,  η Πόρτ Βεϊλ διαθέτει ισχυρή έδρα (4-2-0). Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Στιβενεϊτζ, αδύναμη μακριά από το γήπεδό της (0-3-3). Επιπλέον, μαζεύτηκαν πολλές απουσίες στον άξονα. Καλή απόδοση το 1,85! Βάση στατιστικών, το ΟΒΕΡ 2,5 της Κόλτσεστερ εύκολα ή δύσκολα πρέπει να επιβεβαιωθεί. Κατάλληλος αντίπαλος η Μόρκαμ, ουραγός στην βαθμολογία και με 8/9 ΟΒΕΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ