Σκοράρει η Ουντινέζε

Καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Κερδοφόρο ήταν το τριήμερο που μας πέρασε, καθώς επαληθεύτηκαν εφτά από τις οχτώ επιλογές που δώσαμε! Το πρόγραμμα τώρα, περιλαμβάνει αγώνες για το κύπελλο (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία κυρίως). Προσωπικά, θα κρατήσω δυνάμεις για την “Boxing Day” που ακολουθεί. Θα πορευτούμε με μία δυάδα..

Στο ¨Σαν Πάολο¨η Νάπολι υποδέχεται την αξιόμαχη Ουντινέζε. Σε τρομερή φόρμα οι φιλοξενούμενοι. Συμπλήρωσαν 3/3 νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας τον Όντο στον πάγκο. Προέρχονται από μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, απέναντι στην Ίντερ (1-3 εκτός). Η σημερινή αναμέτρηση είναι νοκ – άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Οι παρτενοπέι επικράτησαν της Τορίνο εκτός έδρας. Επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και στο σκοράρισμα. Ενδέχεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής ο πολύτιμος Ινσίνιε. Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως γίνει ροτέισον από τον Μαουρίτσιο Σάρι. Χαμηλός ο άσος (1,25). Το G/G αξίζει και με το παραπάνω, βάση εικόνας των δύο ομάδων (1,75).

Τέλος, για την Secunda Division, η Βαγιαδολίδ, αντιμετωπίζει την Σαραγόσα. Την παρούσα χρονική στιγμή, το ΟΒΕΡ 2,5 έχει την τιμητική του.  Γιατί, οι μεν γηπεδούχοι (εντός), διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (20 τέρματα ενεργητικό) και φέρνουν τα περισσότερα ΟΒΕΡ (8). Οι δε φιλοξενούμενοι (εκτός), (6/9 οβερ), ενώ σκοράρουν – δέχονται γκολ με σχετική ευκολία. Αν θέλει κάποιος σημείο, τείνουμε προς τον άσο. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σαραγόσα. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η ομάδα του Ερέρα…

 

ΔΥΑΔΑ

992.  ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  (G/G)  1,75

991.  ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ