Σαμπντόρια με…χίλια

Καλημέρα! Δεν πήγε καλά χθες η Αγγλία. Απόψε το δυνατό μου σημείο προέρχεται από την Serie A'. Η Σαμπντόρια φιλοξενεί στην Γένοβα, την ομάδα της Έμπολι. Συμπληρώθηκε ένας μήνας, από τότε που επικράτησαν τελευταία φορά οι γηπεδούχοι. Κέρδισαν τη Τορίνο με 2-0. Ακούστηκαν παράπονα για την διαιτησία στον αγώνα με τη Νάπολι. Πραγματοποιούνται καλές εμφανίσεις, αλλά λείπει η ουσία, το αποτέλεσμα δηλαδή. Η παράδοση είναι με το μέρος της Σαμπντόρια, καθώς σε 10 αναμετρήσεις, μετρά 8 επιτυχίες και από μία ισοπαλία – ήττα. Η Έμπολι έχουμε ξαναπεί, ειδικά εκτός έδρας είναι για τα..πανηγύρια (1-3-5). Επίσης διαθέτει την χειρότερη (εκτός) επίθεση, με μόλις πέντε τέρματα. Δυνατή πρόταση ο ΑΣΟΣ (1,65).

Η Λυών φέτος, αποδίδει εξίσου καλά και στο γήπεδό της και μακριά από το "Park Olympique". Σημερινός της αντίπαλος η Καέν. Βάση στατιστικών, η Λυών εκτός έδρας έχει πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ σκοράρει με σχετική ευκολία. Μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος. Η Καέν στα έξι τελευταία, πήρε μόνο ένα τρίποντο. Δεν λέει να..ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως στην έδρα της τα πηγαίνει καλά σχεικά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Εύκολα ή δύσκολα μπορούν να μας χαρίσουν το διπλό (1,70). 

Για το ειδικό στοίχημα, διάλεξα δύο πιθανά G/G. Ξάνθη – Πας Γιάννινα και Φιορεντίνα – Γιουβέντους. Χαμηλός ο άσος της Ακριτικής ομάδας. Ο Άγιαξ της Ηπείρου έχει αυτοπεποίθηση μετά και την μεγάλη νίκη στην Τούμπα. Έχω ρίξει κάτι ψηλά στην ισοπαλία και το 1-1 τελικό σκορ. Όσον αφορά το Φιορεντίνα – Γιούβε, στην ομάδα του Αλέγκρι θα λείψουν βασικά στελέχη (μετόπισθεν κυρίως). Τα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσαν ανεξαρτήτου έδρας, έληξαν όλα g/g. 

 

ΔΥΑΔΑ

1907.  ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ  (1)  1,65

1925.  ΚΑΕΝ – ΛΥΩΝ  (2)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1920.  ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (G/G)  2,02

2005.  ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  (G/G)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ