Ρεβάνς η Έξετερ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Απόψε διεξάγονται οι πρώτοι δύο επαναληπτικοί για την φάση των  16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουν. είναι δικαίως φαβορί κόντρα στην Σεβίλλη. Βέβαια ο άσος πληρώνει λίγο. Καλύτερη επιλογή τα 2/3 γκολ ή και το ΟΒΕΡ ακόμη. Για το παιχνίδι της Ρόμα δεν έχω άποψη…

Παράλληλα υπάρχουν αγώνες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Από την League 2 ξεχώρισα τον άσο της Έξετερ. Υποδέχεται την Γέοβιλ των πολλών προβλημάτων (απουσίες). Η Έξετερ μαθηματικά ελπίζει στην άνοδο. Εφόσον κερδίσει, πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Στην έδρα της φέρνει τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν πολύ καλύτερη με την Καρλάιλ, ωστόσο στάθηκε άτυχη. Η παράδοση δεν την ευνοεί. Η Γέοβιλ παίρνει τρίποντο εκτός έδρας μία φορά στις δέκα. Άνετη βαθμολογικά, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Προέκυψαν ελλείψεις κυρίως μεσοαμυντικά. Νορμάλ επιλογή ο άσος (1,85).

Πιθανόν να σημειωθούν πολλά γκολ στην αναμέτρηση της ΜΚ Ντονς. (Α’ κατηγορία). Αντιμετωπίζει την Ρόδεραμ, την τρίτη δηλαδή καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σκόραρε ήδη 58 φορές. Μετά το 7/7 νικών, ηττήθηκε από την Ρότσντέιλ. Έβγαλε προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Πλήρης ταξιδεύει στο Λονδίνο. Η Ντονς κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Δέκα αγωνιστικές δίχως επιτυχία. Πρέπει να παλέψει τα εναπομείναντα παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό! Παίζω ελεύθερα και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Ρόδεραμ θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Επομένως το ΟΒΕΡ 2,5 έχει τύχη. Το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση (1,90). Τέλος, βοηθάει η προϊστορία στα μεταξύ τους….

 

ΔΥΑΔΑ

1947.  ΕΞΕΤΕΡ – ΚΑΡΛΑΙΛ  (1)  1,85

1944.  ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ  (ΟΒΕΡ)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ